Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: Politicienii n-o duc rău în pușcărie. Ba chiar, în prostia lor, se și laudă că o duc bine (VIDEO)

Radu Banciu: Politicienii n-o duc rău în pușcărie. Ba chiar, în prostia lor, se și laudă că o duc bine (VIDEO)

Un articol de: B1.ro - 18 Iul 2018, 00:00
Radu Banciu: Politicienii n-o duc rău în pușcărie. Ba chiar, în prostia lor, se și laudă că o duc bine (VIDEO) Lumea lui Banciu

Radu Banciu a vorbit în ediția de marți seară a emisiunii Lumea lui Banciu despre o posibilă Ordonanță de Urgență pe amnistie și grațiere, pe care ar urma, potrivit unor informații, să o adopte Guvernul Dăncilă în ședința de joi.

”Joi ar urma să aibă loc ședinta de Guvern, iar faimoasa OUG cu amnistia și grațierea ar urma să intre în vigoare pentru că, altfel, ar însemna să așteptăm până la toamnă până când ar reveni pe tapet.

Ați auzit comentariile pro și contra. În primul rând, este anul Centenarului, a spus-o mai bine decât noi toți Darius Vâlcov, eminența cenușie a Guvernelor Dragnea. Vâlcov, cel care ținea Picasso-ul sub pat, pe la ploșnițe...

Dar nu pentru cei care au tablouri foarte scumpe se dă amnistie și grațiere, ci pentru condițiile grele în pușcării. Aici trebuie să facem o precizare din capul locului: politicienii n-o duc rău în pușcărie! Ba chiar, în prostia lor, se și laudă că o duc bine. Deci asta cade”, a afirmat Radu Banciu.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Lumea lui Banciu