Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: Darius Vâlcov dormea pe Picasso și Rembrandt, iar acum stă la un hotel de doi bani din Bulgaria. Gurile rele spun că ori nu mai are gologani, ori îl doare în cot (VIDEO)

Radu Banciu: Darius Vâlcov dormea pe Picasso și Rembrandt, iar acum stă la un hotel de doi bani din Bulgaria. Gurile rele spun că ori nu mai are gologani, ori îl doare în cot (VIDEO)

Un articol de: Vladimir Ionescu - 23 Iul 2020, 00:10
Radu Banciu: Darius Vâlcov dormea pe Picasso și Rembrandt, iar acum stă la un hotel de doi bani din Bulgaria. Gurile rele spun că ori nu mai are gologani, ori îl doare în cot (VIDEO) Lumea lui Banciu

Radu Banciu a comentat, în ediția de miercuri seară a emisiunii „Lumea lui Banciu”, informația că Darius Vâlcov se află în stațiunea de pe litoralul bulgăresc Nisipurile de Aur, unde era și la momentul în care a primit o nouă condamnare la închisoare pentru fapte de corupție.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.


 

Darius Vâlcov, ironizat de Radu Banciu pentru că stă la un hotel de „doi bani” din Bulgaria


 

„Că cică acolo se află domnul Vâlcov. Acum, gurile rele spun că ori nu mai are destui gologani, ori îl doare în cot – știți că are două condamnări în primă instanță, care împreună fac peste 14 de ani de pușcărie – ori îi era frică de COVID-19. Cum să te duci, bă... deci tu dormeai pe Picasso, pe Rembrandt, pe Mattise. Eu n-am văzut tablourile domnului Vâlcov și de asta mă rezum la aceste nume triviale în domeniul artei, dar, sigur, sunt pictori mult mai interesanți – Grigorescu, de exemplu, poate să coste mai mult chiar și decât un Rembrandt la piața de vechituri. Deci pe ăștia dormea domnul Vâlcov, fostul primar al Slatinei și fostul soț al Laviniei Șandru. Ei, bine, el se află în momentul de față la un hotel, atenție, de patru stele. Patru stele pentru litoralul bulgăresc înseamnă o stea și jumătate în lumea civilizată. Deci stă la un hotel din acesta de doi bani, a fost surprins cu o narghilea, probabil că e un profil de hotel din acesta egiptean, și cu o doză (n.r – de suc) din aceea în față. Incredibil! Unde a ajuns domnul Darius Vâlcov... Era bărbat bine, Lavinia Șandru nu l-a luat pentru că era bănos, l-a luat pentru că arăta bine, mie așa mi-a spus”, a afirmat Radu Banciu, în direct pe B1 TV.
 

Ce spusese Radu Banciu despre Darius Vâlcov cu o seară înainte


 

Jurnalistul vorbise despre Darius Vâlcov și în ediția de marți seară, când l-a numit pe fostul demnitar un „colecționar de verdicte în primă instanță”.

„Darius Vâlcov, fostul primar al Slatinei, care colecționează suspendările, atrocitățile, vulgaritățile, dar și condamnările în primă instanță. Totuși, lucru rar, lucru aproape inimaginabil pentru o democrație. Este, totuși, punctul forte al lui Darius Vâlcov. El acumulează sentințele nedefinitive, fără ca vreodată acestea să ajungă să-l trimită la pușcărie. Deci este un colecționar numai de verdicte în primă instanță, după care probabil le mototolește, le bagă într-un sertar, nu mai aflăm ce se întâmplă. El care avea deja o condamnare de 8 ani de pușcărie, ei, bine, astăzi a mai primit una pentru luare de mită, iarăși acuzat de DNA că ar fi primit comisioane de la oamenii de afaceri. Adică nu mai există niciun dubiu asupra faptului că miroase a pușcărie în jurul lui ca Berilă. Ei, bine, a mai luat șase ani de pușcărie, dar tot așa, fără condamnare definitivă. Acum ne întrebăm, oare va exista vreodată și pasul acesta sau se vor prescrie, ajunse în primă instanță nu vor ajunge niciodată mai departe aceste condamnări? Că nouă nu ne miroase a bine. Miroase a pușcărie și tocmai de asta nu ne miroase deloc a bine”, a declarat Radu Banciu, în direct pe B1 TV.
 

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Lumea lui Banciu