Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: De aici înainte, PSD va avea numai căpetenii modeste. Devine un partid de duzină (VIDEO)

Radu Banciu: De aici înainte, PSD va avea numai căpetenii modeste. Devine un partid de duzină (VIDEO)

Un articol de: Redacția B1.ro - 10 Iun 2019, 23:50
Lumea lui Banciu

Radu Banciu a vorbit în ediția de luni a emisiunii ”Lumea lui Banciu” despre ce se va întâmpla cu PSD odată cu condamnarea la închisoare a lui Liviu Dragnea. 

”Totul iese acum la lumină. Totul este scos la iveală, nimic nu era bun. Îi auzim pe toţi că nu era bună ordonanţa aia, nu trebuia atacată justiția, toată lumea recunoaște acum. Cât era Dragnea mare și tare nimeni nu făcea asta. El era lăsat să meargă mai departe, lumea lătra în jurul lui, dar degeaba. Ei credeau că oamenii îi vor vota la infinit”, a comentat Banciu. 

”De aici înainte, PSD va avea numai căpetenii modeste, nimeni nu va mai călări mai mult decât un catâr în PSD. Devine un partid de duzină care dacă ar exista o opoziție serioasă l-ar scoate definitiv în afara legii. (...) Generațiile se reînnoiesc, cine va mai vota PSD peste o generație sau două? Evident că partidul nu va mai exista”, a mai spus Radu Banciu

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Lumea lui Banciu,   Radu Banciu
 
 
 
Loading...