Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu, despre mesajele primite de Liviu Dragnea de ziua sa: Amintesc exact de odele pe care Nicolae Ceauşescu le primea cu câţiva ani înainte de final (VIDEO)

Radu Banciu, despre mesajele primite de Liviu Dragnea de ziua sa: Amintesc exact de odele pe care Nicolae Ceauşescu le primea cu câţiva ani înainte de final (VIDEO)

Un articol de: B1.ro - 29 Oct 2018, 09:18
Radu Banciu, despre mesajele primite de Liviu Dragnea de ziua sa: Amintesc exact de odele pe care Nicolae Ceauşescu le primea cu câţiva ani înainte de final (VIDEO) Lumea lui Banciu

Radu Banciu a comentat în ediţia de duminică seară a emisiunii Lumea lui Banciu aniversarea lui Liviu Dragnea şi mesajele primite de preşedintele PSD la împlinirea a 56 de ani.

"Ne vom întrista în această seară, vorbim despre a 56-a aniversare a lui Liviu Dragnea, marele sărbătorit.  Teleormăneanul nostru nepereche, născut în comuna Gratia la 28 octombrie 1962. În copilăria spunea că voia să fie şofer de TIR, camionagiu pe vremea respectivă, ceea ce pare astăzi o meserie la modă. Cei mai mulţi dintre români sunt camionagii în 2018, citisem la un moment dat această implacabilă statistică. Liviu Dragnea nu a ajuns camionagiu, dar a făcut o facultate de camioane, putem spune. O facultate din asta care te scoatea chipurile inginer, dar e greu să spui că eşti inginer absolvind Facultatea de Transporturi, secţia Autovehicule Rutiere. (...)

Astăzi, împlinind 56 de ani, toate organizaţiile judeţene ale PSD l-au slăvit pe Liviu Dragnea, evident şi ai lui în Teleorman.  Mesajele ar fi, sigur, de râs dacă nu ar fi tragice, în sensul că amintesc exact de odele pe care Nicolae Ceauşescu le primea cu câţiva ani înainte de final. Ele se acumulau în special la mijlocul anilor '80, atunci au fost nemaipomenite", a comentat Radu Banciu.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Liviu Dragnea