Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu, despre atacul PSD la justiţie: Abuzul în serviciu este cel mai grav. De aici pleacă totul! (VIDEO)

Radu Banciu, despre atacul PSD la justiţie: Abuzul în serviciu este cel mai grav. De aici pleacă totul! (VIDEO)

Un articol de: B1.ro - 25 Oct 2018, 23:51
Radu Banciu, despre atacul PSD la justiţie: Abuzul în serviciu este cel mai grav. De aici pleacă totul! (VIDEO) Lumea lui Banciu

Radu Banciu a comentat în ediţia de joi seară a emisiunii Lumea lui Banciu atacul dat de PSD la adresa justiţiei prin acţiuni precum revocarea procurorul general Augustin Lazăr sau modificările la codurile penale.

"Din păcate sunt numai vorbe. Iată că se pot face astfel de lucruri. Dau orice fel de legi, dacă nu este ceva normal atunci dai ordonanţe de urgenţă. Este o bătălie continuă, este o lume confuză, nici nu mai ştim ce se întâmplă.

Aţi văzut foarte clar că CCR combate, la un moment dat spune că e neconstituţional să schimbi Codul Penal în asemenea hal, sunt amendamente cum e abuzul în serviciu, am spus-o şi noi, care nu pot fi excluse. Nu poţi să spui că poţi să faci abuzuri câte vrei pentru că de la abuz pleacă toate. Abuzul în serviciu este cel mai grav, pentru că asta e procedura de care nu ar trebui să se folosească un om politic sau un om care deţine puterea într-un domeniu. Prin acest abuz pe care toţi îl folosesc, când ai ajuns într-o poziţie cheie abuzezi de cei din jurul tău şi pe cei pe care vrei să îi domini. Dacă abuzul este scos, dezincriminat, înseamnă că nu mai rişti niciodată nimic. Totul pleacă de la abuz", a comentat Radu Banciu. 

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.