Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu, despre atacul Elenei Udrea la jurnalişti: "Nu presa a fugit din România când era condamnată la 6 ani de închisoare" (VIDEO)

Radu Banciu, despre atacul Elenei Udrea la jurnalişti: "Nu presa a fugit din România când era condamnată la 6 ani de închisoare" (VIDEO)

Un articol de: - 19 Feb 2018, 08:29
Radu Banciu, despre atacul Elenei Udrea la jurnalişti: "Nu presa a fugit din România când era condamnată la 6 ani de închisoare" (VIDEO) Lumea lui Banciu

Radu Banciu a comentat în ediţia de duminică seară a emisiunii Lumea lui Banciu atacul Elenei Udrea la adresa jurnaliştilor de după fuga acesteia în Costa Rica.

"Elena Udrea trimite săgeţi, sigur nu se poate abţine să nu facă presa din România laşă. Sigur, i-a acuzat pe jurnalişi, ceea ce nu e lipsit de temei, dar poate că ar fi putut să se abţină în situaţia ei că nu jurnaliştii din România, chiar dacă nepricepuţi, nu ei au fugit din ţară, nu presa a fugit din România când era condamnată la 6 ani de închisoare în primă instanţă. 

Iertaţi-mă, dar o sarcină poate fi supravegheată şi la Bucureşti, mai ales dacă ai făcut atâtea precum pretinde Elena Udrea că a făcut. Dar ce e singura femeie care naşte? Capitala României, un oraş de peste 2 milioane de locuitori, nu a mai văzut niciodată o naştere din '90? Toate femeiele pe care le cunoaştem au născut în România. Cele care au avut noroc au născut în Bucureşti, restul la ţară, şi în cele mai multe cazuri nu s-a întâmplat nimic. Sigur că erori şi tragedii din astea se pot produce la naştere, dar asta se poate întâmpla oriunde în lume", a comentat Radu Banciu.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

 

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Lumea lui Banciu,   Elena Udrea