Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu, despre călătoria lui Iohannis cu trenul: S-au făcut pregătiri ca pe vremea lui Ceaușescu (VIDEO)

Radu Banciu, despre călătoria lui Iohannis cu trenul: S-au făcut pregătiri ca pe vremea lui Ceaușescu (VIDEO)

Un articol de: - 22 Noi 2017, 23:54
Radu Banciu, despre călătoria lui Iohannis cu trenul: S-au făcut pregătiri ca pe vremea lui Ceaușescu (VIDEO) Lumea lui Banciu

Radu Banciu a comentat în ediția de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu călătoria efectuată de președintele Klaus Iohannis cu trenul la Ploiești, unde a participat la o conferință.

"Președintele statului s-a deplasat cu trenul la Ploiești. Nici nu știm exact unde să o încadrăm, ce tip de călătorie a fost asta. Sigur că el a văzut că în străinătate astfel de tipuri de călătorie sunt frecvente numai că sigur căile ferate române, șeful statului a și recunoscut că nici nu mai știe de când a fost cu trenul, asta înseamnă a se citi vreo 25 de ani. S-a deplasat până la Ploiești, avea acolo un fel de summit al gazelor și petrolului, o prostie de genul ăsta, dar s-a deplasat până în Gara de Sud a municipiului Ploiești unde a fost primit de înaltul edil local, un PNL-ist venit din PDL, tovărășul Dobre dacă am reținut bine.

Drumul a fost ca pe vremea lui nea Nicu, adică trenul ăsta București-Iași a fost lustruit, a fost bărbierit, a fost coafat, a fost echipat, mergea căldura, mergeau instalațiile de iluminat, exact ca pe vremea lui nea Nicu sau dacă vreți ca în Orient Express. Șeful statului a călătorit așadar, vorba unui martor ocular, cum niciodată trenul nu a mers mai repede pe ruta asta. A făcut 40 de minute, e adevărat 40 de minute se făceau între București și Ploiești la 1938. Asta înseamnă că standardele au fost respectate pentru că niciodată căile ferate nu au mers mai bine ca atunci", a comentat Radu Banciu.

Radu Banciu, despre călătoria lui Iohannis cu trenul: S-au făcut pregătiri ca pe vremea lui Ceaușescu

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   tren