Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu, despre cartea de poezii a lui Valeriu Argăseală: Nu m-ar surprinde ca, peste 10-15 ani, omul ăsta să ajungă la teze și la bacalaureat (VIDEO)

Radu Banciu, despre cartea de poezii a lui Valeriu Argăseală: Nu m-ar surprinde ca, peste 10-15 ani, omul ăsta să ajungă la teze și la bacalaureat (VIDEO)

Un articol de: - 21 Dec 2017, 23:59
Radu Banciu, despre cartea de poezii a lui Valeriu Argăseală: Nu m-ar surprinde ca, peste 10-15 ani, omul ăsta să ajungă la teze și la bacalaureat (VIDEO) Lumea lui Banciu

Radu Banciu a vorbit în ediția de joi a emisiunii ”Lumea lui Banciu” despre faptul că fostul arbitru asistent și președinte la FCSB din 2010, Valeriu Argăseală, va publica un volum de poezie.

”Iată că dintr-un nimeni, Valeriu Argăseală ajunge poet la 62 de ani. Este un eveniment epocal. (...) Un om de paie, din care astăzi extragem un literat. Este practic, un concurent, după părerea mea, de primă mână al redutabilului Varujan Vosganian, acolo în drumul ăla îngust și plin de serpentine care duce spre premiul Nobel pentru literatură”, a comentat Banciu. 

”Vorbim aici despre zbaterile sentimentale ale lui Valeriu Argăseală. (...) Așa ceva scriam și noi, undeva între a 6-a și a 7-a, păcat că le-am mototolit la un moment dat, când ne-am dat seama că talentul este cu totul altceva. 

Pe mine nu m-ar surprinde, la cum evoluează legile în țara asta în ultima vreme, să avem lectură obligatorie din Vali Argăseală, peste 10-15 ani, omul ăsta să ajungă la teze, la bacalaureat. Să știți că e posibil”, a mai spus Radu Banciu

Radu Banciu, despre cartea de poezii a lui Valeriu Argăseală: Nu m-ar surprinde ca, peste 10-15 ani, omul ăsta să ajungă la teze și la bacalaureat


 

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Lumea lui Banciu