Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu, despre cartea lui Dan Voiculescu: "Tot felul de transcrieri de pe Antena 3, cred că inclusiv burtiere" (VIDEO)

Radu Banciu, despre cartea lui Dan Voiculescu: "Tot felul de transcrieri de pe Antena 3, cred că inclusiv burtiere" (VIDEO)

Un articol de: - 27 Noi 2017, 09:39
Radu Banciu, despre cartea lui Dan Voiculescu: "Tot felul de transcrieri de pe Antena 3, cred că inclusiv burtiere" (VIDEO) Lumea lui Banciu

Radu Banciu a comentat în ediția de duminică a emisiunii "Lumea lui Banciu" cărțile lansate vineri la târgul de la Gaudeamus de Dan Voiculescu și Adrian Năstase.

"Facem un popas la târgul de carte Gaudeamus unde au avut loc niște evenimente pe care nu le putea lăsa de izbeliște. De exemplu, vinerea trecută la ora 14, a fost un moment ceremonios pentru că profesorul universitar Dan Voiculescu a lansat o carte. Este vorba de Lupta politică, volumul 2, un fel de Greu de Ucis 2, o carte încropită din aforisme și amintiri. Tot felul de transcrieri de pe Antena 3, cred că inclusiv burtiere. Să fie acolo texte, să intre într-o carte, cred că profesorul universitar doctor Dan Voiculescu avea nevoie de niște bani.

Două ore mai târziu, atenție, Adrian Năstase și-a lansat și el o carte- Sub Zodia Momentului. Sunt niște articolașe direct date cu copy paste de pe blogul fostului pușcăriaș, direct într-o carte. De asemenea, grija asta a zilei de mâini și la Adrian Năstate", a comentat Radu Banciu.

Radu Banciu, despre cartea lui Dan Voiculescu: "Tot felul de transcrieri de pe Antena 3, cred că inclusiv burtiere

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Dan Voiculescu,   Lumea lui Banciu,   carte