Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu, despre circul din Parlament: Este o luptă de jocuri între ei, oamenii sunt ignorați în totalitate. Ăsta este doar începutul (VIDEO)

Radu Banciu, despre circul din Parlament: Este o luptă de jocuri între ei, oamenii sunt ignorați în totalitate. Ăsta este doar începutul (VIDEO)

Un articol de: - 20 Dec 2017, 23:57
Radu Banciu, despre circul din Parlament: Este o luptă de jocuri între ei, oamenii sunt ignorați în totalitate. Ăsta este doar începutul (VIDEO) Lumea lui Banciu

Radu Banciu a vorbit în ediția de miercuri a emisiunii ”Lumea lui Banciu” despre scandalul care a avut loc în Senat în timpul ședința în care urma să se voteze noi modificări la legile justiției. 

”Cică a ieșit un adevărat show în Parlament, un moment pe care îl putem numi chiar halucinant, dar are și o doză de amuzament în el. În timp ce la microfon vorbea Vlad Alexandrescu de la USR pe legile justiției, un grup de senatori PSD a decis să le întoarcă serviciul protestatarilor USR. Cei de la PSD au venit cu afișe în mâini și s-au postat în fața băncilor grupului USR din Senat. Pe afișe scria «Mai bine PSD-ist decât securist».

Ai spune că este o bătălie pe viață și pe moarte. Până la urmă, este o bătălie între ei, între partide. Nu ai ce să faci în momentul de față în opoziție, trebuie să fii de partea celor care nu-i susțin pe PSD-iști, adică de partea poporului. Noi nu băgăm mâna în foc că dacă lucrurile ar fi stat invers și PSD-ul era în opoziție, nu am fi asistat din partea lor la un astfel de discurs. Cei care formează astăzi opoziția și care sunt într-o minoritate grostescă, pe undeva, nici nu au încotro și atunci încearcă să se lupte cu mijloacele lor reduse cu acest mare partid care încearcă să pună șaua pe națiune”, a comentat Banciu. 

”Nu este ce pare a fi, întrucât nu este nici pe departe o luptă pe viață și pe moarte aici. Este o luptă de jocuri între ei, oamenii sunt ignorați în totalitate, nu se ține cont de dorințele lor și cred că ăsta este doar începutul. Adică acest doleanțe presupuse ale electoratului sunt călcate în picioare, nu se ține cont de așa ceva și cred că de aici înainte vor mai veni suficiente restricții care să-i împiedice pe oameni să înainteze în vreun fel”, a mai spus Radu Banciu

Radu Banciu, despre circul din Parlament: Este o luptă de jocuri între ei, oamenii sunt ignorați în totalitate. Ăsta este doar începutul

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Lumea lui Banciu