Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu, despre coafezele detașate la Ministerul Culturii: ”Ce să-i spui unui PSD-ist despre cultură? E ca și cum ai vorbi cu peștele de acvariu despre Nicolae Iorga” (VIDEO)

Radu Banciu, despre coafezele detașate la Ministerul Culturii: ”Ce să-i spui unui PSD-ist despre cultură? E ca și cum ai vorbi cu peștele de acvariu despre Nicolae Iorga” (VIDEO)

Un articol de: Redacția B1.ro - 23 Ian 2020, 23:51
Lumea lui Banciu

Radu Banciu a vorbit în ediția de joi a emisiunii ”Lumea lui Banciu” despre cazul coafezelor  detașate în Ministerul Culturii pe salarii de mii de lei, în timpul guvernării PSD. 

”Este jenantă această știre pentru că PSD provine din coasta lui Nicolae Ceaușescu, adică sunt oamenii cei mai prost pregătiți din istoria României moderne. Ăștia au făcut PSD-ul de ieri și de azi. I-am văzut cum scriu, cum vorbesc, cum gândesc”, a comentat Banciu. 

”Ce credeți că făceau ei ca sa-și bată joc de Ministerul Culturii? Angajau coafeze și chiar foști milițieni pe niște salarii absolut colosale, de 2,5 ori mai mari decât maximul primit de angajații prin concurs care intrau în Ministerul Culturii. Asta pentru că PSD putea, pentru că PSD mințea de stingea, pentru că PSD știa cu cine are de-a face în această societate - cu oameni ușor-manipulabili, prost pregătiți și pe care îi ducea cu zăhărelul. PSD asta a făcut cât a putut. Și-a angajat taote pilele și rudele. (...) Ce să-i spui unui PSD-ist despre cultură? E ca și cum ai vorbi cu peștele de acvariu despre Nicolae Iorga”, a mai spus Radu Banciu

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Lumea lui Banciu
 
Loading...