Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu, despre confruntarea dintre ministrul Justiției și șefa DNA: Nu a fost o discuție între două somități. Tudorel Toader avut niște ieșiri de profesor mediocru de la țară (VIDEO)

Radu Banciu, despre confruntarea dintre ministrul Justiției și șefa DNA: Nu a fost o discuție între două somități. Tudorel Toader avut niște ieșiri de profesor mediocru de la țară (VIDEO)

Un articol de: - 27 Feb 2018, 23:55
Radu Banciu, despre confruntarea dintre ministrul Justiției și șefa DNA: Nu a fost o discuție între două somități. Tudorel Toader avut niște ieșiri de profesor mediocru de la țară (VIDEO) Lumea lui Banciu

Radu Banciu a vorbit în ediția de marți a emisiunii ”Lumea lui Banciu” despre confruntarea care a avut lor la CSM între ministrul Justiției, Tudorel Toader, și șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, și despre faptul că CSM a dat un aviz negativ asupra cererii de revocare a procurorului șef al DNA.

”Consiliul Superior al Magistraturii nu avea decât un aviz consultativ de dat și l-a dat, sigur cu un scor de hochei. (...) Laura Codruța Kovesi a scăpat basma curată după o partidă de un nivel tehnic scăzut. Nu a fost o discuție între două somități. Nici domnul Tudorel Toader nu s-a prezentat ca la examenul vieții sale, nici doamna Codruța Kovesi nu părea atât de exemplară în ceea ce a spus. Nici unul și nici celălalt nu sunt oratori, e adevărat. Ei nu au hipnotizat niciodată asistența prin cuvinte (...), dar nu au reușit să convingă nici în celelalte categorii pe care le aveau la dispoziție și ar fi trebuit să convingă”, a comentat Banciu.  

”Domnul Toader, prea obosit după ce redactase un asemenea dosar (...) nu a mai avut rezervele naturale suficiente să vină și să-și reargumenteze poziția. A avut niște ieșiri, mai degrabă, de profesor mediocru de la țară. Doamna Kovesi, nici ea nu părea să fie chiar atât de montată precum poate ne-am fi așteptat. A dat aceeași replică pe care o dădea televiziunilor, cumva lipsită de substanță. Nu zic că nu era stăpână pe termenii generali, dar nici acolo nu a fost devastatoare”, a mai spus Radu Banciu

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Lumea lui Banciu