Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu, despre criza din Orientul Mijlociu: „Cine s-ar putea bate în acest Al Treilea Război Mondial?” (VIDEO)

Radu Banciu, despre criza din Orientul Mijlociu: „Cine s-ar putea bate în acest Al Treilea Război Mondial?” (VIDEO)

Un articol de: Redacția B1.ro - 13 Ian 2020, 23:46
Lumea lui Banciu

Radu Banciu a comentat, în ediția de luni seară a emisiunii „Lumea lui Banciu”, subiectul începutului de an, și anume criza din Orientul Mijlociu, în condițiile în care generalul Qassem Soleimani, comandantul unităților de elită din Gărzile Revoluționare Iraniene, a fost ucis de către SUA, dând astfel frâu liber speculațiilor privind o nouă conflagrație.

„Tot începutul anului s-a învârtit în jurul acestui atac american cu rachete în preajma aeroportului din Bagdad, capitala irakiană, unde a fost omorât acest lider al terorismului mondial (n.r. - Qassem Soleimani) dacă e să-l ascultăm pe Donald Trump. 

(...) Cine s-ar putea bate în acest Al Treilea Război Mondial? Ai, pe de o parte, SUA, UE, care evident este aliata SUA, Canada, Noua Zeelandă, Australia, Japonia, Coreea de Sud. Ce ar fi de partea cealaltă? Să nu-mi spuneți că Rusia. Sunt două, trei țări în zona Golfului, pentru că și acea regiune e stăpânită tot de americani. Unii sunt de partea americanilor. Alții nu se opun, nu mișcă adică. Hai să zicem că ar fi câteva țări acolo care ar sprijini Iranul. Iranul poate să declanșeze Al Treilea Război Mondial? America Centrală, America de Sud, Africa nu le-am mai trecut”, a afirmat Radu Banciu, în direct pe B1 TV.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Lumea lui Banciu
 
Loading...