Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu, despre cum pokemania cuprinde România: Te duci să îi prinzi pe toți, vezi că vine oceanul în față, o iei înainte. Telefonul să îl ții bine să nu îți cadă și mergi înainte (VIDEO)

Radu Banciu, despre cum pokemania cuprinde România: Te duci să îi prinzi pe toți, vezi că vine oceanul în față, o iei înainte. Telefonul să îl ții bine să nu îți cadă și mergi înainte (VIDEO)

Un articol de: - 26 Iul 2016, 23:53
Radu Banciu, despre cum pokemania cuprinde România: Te duci să îi prinzi pe toți, vezi că vine oceanul în față, o iei înainte. Telefonul să îl ții bine să nu îți cadă și mergi înainte (VIDEO) foto: B1 TV Lumea lui Banciu

Radu Banciu a vorbit în ediția de luni a emisiunii "Lumea lui Banciu" de la B1 TV despre subiectele de interes ale zilei, printre care și isteria care a cuprins o lume întreagă din pricina jocului Pokemon Go.

"În America Centrală au fost deja sute de omoruri din cauza pokemonilor. Oamenii intrau în casele altora pentru că îi găseau pe pokemoni acolo și, sigur, erau omorâți de proprietari. Ei bine, iată că s-a ajuns și la noi la o situație de tipul ăsta. La Constanța, în curtea Catedralei Sfântul Petru și Pavel, tinerii absorbiși de jocul Pokemon Go au fost atrași în curtea Catedralei la miezul nopții", a precizat realizatorul TV.

"Toți constănțenii care joacă sunt atrași să îi caute pe pokemoni acolo, așa că este posibil ca respectivul lăcaș de cult să fie traversat de tot felul de bandiți. Îmi spunea Dan Bîra că un american a reușit să îi prindă pe toți. Tu poți să omori și 2000, dar 140 au fost diferiți. Poți să ajungi până la capătul lumii până să îi prinzi pe toți. Nu mai stai la discuții, te duci, vezi că vine oceanul în față, o iei înainte. Telefonul să îl ții bine să nu îți cadă în râu sau în ocean, și mergi înainte, nu contează", a adăugat Banciu.

Radu Banciu, despre cum pokemania cuprinde România

 

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Lumea lui Banciu,   joc,   telefon