Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu, despre Dan Voiculescu: Cum este posibil într-o țara europeană să fii condamnat la 10 ani și să ieși după mai puțin de 3 fără să achiți nimic din prejudiciu (VIDEO)

Radu Banciu, despre Dan Voiculescu: Cum este posibil într-o țara europeană să fii condamnat la 10 ani și să ieși după mai puțin de 3 fără să achiți nimic din prejudiciu (VIDEO)

Un articol de: - 08 Iun 2017, 23:54
Radu Banciu, despre Dan Voiculescu: Cum este posibil într-o țara europeană să fii condamnat la 10 ani și să ieși după mai puțin de 3 fără să achiți nimic din prejudiciu (VIDEO) Lumea lui Banciu

Radu Banciu a comentat în ediția de joi a emisiunii Lumea lui Banciu deciza magistraților de la Judecătoria Sectorului 5 de a aproba eliberarea condiționată a lui Dan Voiculescu după ce a efectuat sub 3 ani din cei 10 primiți și fără a achita prejudiciul de 60 de milioane de euro.

"Varanul a mai făcut astăzi un pas spre libertate. Nu știu dacă ziua va intra în istorie, mai degrabă nu întrucât se va face recurs. Evident că decizia nu poate să fie definitivă atâta timp cât DNA-ul mai are o cale de atac, dar se strânge lațul în jurul nostru de data asta.

Ajuns la 70 de ani, că are 70 de ani de când a intrat în pușcărie, practic timpul s-a oprit în loc pentru toată lumea. Dan Voiculescu- 10 ani de închisoare în dosarul ICA, n-a făcut nici măcar 3. Se pare că a îndeplinit absolut toate condițiile pentru a fi eliberat condiționat. Magistrații Judecătoriei Sectorului 5 au luat această decizie salvatoare. (...)

O problemă ridicată de procuror - recuperea prejudiciului de 60 de milioane nu a fost atins, nu a fost achitat către MInisterul Agriculturii, nici măcar cheltuielile de judecată nu le-a achitat Voiculescu.

Întrebat și eu așa liniștit, tihnit, că nu ne dă nouă Dan Voiculescu să mâncăm, cum este posibil într-o țară europeană, ba mai mult aparținând Uniunii Europene ca după 10 ani de sentință definitivă să nu poți să stai nici măcar 10 ani la pârnaie. Neplătind practic niciun chior dintr-un prejudiciu colosal de 60 de milioane de euro, pe lângă asta fraudând cu bună știință lacunele sistemului", a comentat Radu Banciu.

Radu Banciu, despre Dan Voiculescu: Cum este posibil într-o țara europeană să fii condamnat la 10 ani și să ieși după mai puțin de 3 fără să achiți nimic din prejudiciu

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Lumea lui Banciu,   Dan Voiculescu,   condamnare,   prejudiciu,   eliberare,   inchisoare