Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu, despre decizia guvernului privind acciza pe apă: "Va fi practic pe aceeași etajeră cu alcoolul, cu țigările și cu alte vicii" (VIDEO)

Radu Banciu, despre decizia guvernului privind acciza pe apă: "Va fi practic pe aceeași etajeră cu alcoolul, cu țigările și cu alte vicii" (VIDEO)

Un articol de: - 30 Aug 2017, 23:54
Radu Banciu, despre decizia guvernului privind acciza pe apă: "Va fi practic pe aceeași etajeră cu alcoolul, cu țigările și cu alte vicii" (VIDEO) Lumea lui Banciu

Radu Banciu a comentat în ediția de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu decizia guvernului de a introduce o acciză pentru apă care va duce la scumpirea acestor produse.

"Guvenul Tudose în plină acțiune! Mișu Tudose aproape de neoprit în aceste zile cu reacțiile lui. Am aflat astăzi dinspre guvernul Dragnea, sigur că este și o iscălitură cel puțin acolo cu cerneală simpatică și a premierului Tudose, că vor crește accizele nu doar la carburanți, dar atenție dar va fi inventat și timbrul care va marca sticlele cu apă. Interesant, deci apa va fi practic pe aceeași etajeră cu alcoolul, cu țigările și cu alte vicii, nu trebuie să le mai numim. Evident că se va scumpi.

România care era într-adevăr o sursă în sine de resurse hidrominerale va deveni acum din ce acest punct de vedere o steluță probabil marcată cu roșu întrucât abia aștept producătorii noștri de apă să scumpească acest produs.

Îmi spunea Dan Bâra acum câteva zile, el care este un individ generos nicidecum un zgârcit, că a trebuit să dea 15 lei pe o amărâtă sticlă cu apă, apă plată, aici împrejurul nostru la unul dintre restaurentele mai oacheșe din buricul Capitalei. 15 lei pe o sticlă de apă, atenție, aceasta se poate procura de la un hipermarket, deci nu vorbesc de producător, de la un hipermarket care o ia deja de la producător, dacă o iei la en gros la 60 de bani. Ei bine o vindea nenorocitul ăla cu 15 lei. Asta înseamnă să fii afacerist în România!", a comentat Radu Banciu.

Radu Banciu, despre decizia guvernului privind acciza pe apă: "Va fi practic pe aceeași etajeră cu alcoolul, cu țigările și cu alte vicii"

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Lumea lui Banciu