Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu, despre declarațiile lui Gigi Becali despre pozele de la mare ale Elenei Udrea: "Nea Gigi... expertul în fericire și aprecierea binelui din estul Europei" (VIDEO)

Radu Banciu, despre declarațiile lui Gigi Becali despre pozele de la mare ale Elenei Udrea: "Nea Gigi... expertul în fericire și aprecierea binelui din estul Europei" (VIDEO)

Un articol de: - 04 Aug 2016, 23:50
Radu Banciu, despre declarațiile lui Gigi Becali despre pozele de la mare ale Elenei Udrea: "Nea Gigi... expertul în fericire și aprecierea binelui din estul Europei" (VIDEO) Foto: B1TV Lumea lui Banciu

Radu Banciu a vorbit în emisiunea "Lumea lui Banciu" de pe B1TV despre ce a spus Gigi Becali legat de pozele cu Elena Udrea la mare.

"Avem reacția lui Nea Gigi la toată tărășenia asta, care nu putea să îl lase pe expertul în fericire și în aprecierea binelui din estul Europei, fără opinie. Dacă vrea să facă postul trebuie neapărăt să se împărtășească vrednică, nu parașută, că atunci nici nu trebuie să te mai duci la mare, cum să te duci la mare, că dacă te duci la mare, smințești bărbații, că tu ai corp frumos,ar fi spus Becali.

Stiți ce v-aș întreba Nea Gigi: dar dumneavoastră de unde știți domnle, dumneavoastră în post vă uitați la imaginele astea, de unde știți cum stă Elena Udrea la mare? Te uiți la pozele astea Nea Gigi în post? Nu ai ceva mai bun de făcut, bre?

El a recunoscut că nu ține postul strict ortodox, așa cum bănuiam noi, evident. Eu m-aș fi împușcat dacă mă întreba unul în Mexic, să zicem, că la voi Gigi Becali ăla ține postul?. Categoric, aș băga mâna în foc. Cică nu. Are dezlegare, deci el și în post este tot ștab, da e tot VIP, e ca la pușcărie, a vorbit el cu preotul, i-a pus pistotul la tâmplă și i-a spus <>. Și ală a zis bine." ât>a comentat Radu Banciu.

Radu Banciu, despre declarațiile lui Gigi Becali despre pozele de la mare ale Elenei Udrea: "Nea Gigi... expertul în fericire și aprecierea binelui din estul Europei"

 

 

Scandalul politic al momentului! A ieşit mizeria de sub preş? Gabriela Firea, ameninţată cu moartea de Liviu Dragnea!

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Lumea lui Banciu,   Gigi Becali,   Elena Udrea