Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu, despre declarațiile Olguței Vasilescu: Mi se par de maidan. Nimeni din guvernele Dragnea, două-trei, câte or fi fost, nu a făcut nimic pentru mediul privat (VIDEO)

Radu Banciu, despre declarațiile Olguței Vasilescu: Mi se par de maidan. Nimeni din guvernele Dragnea, două-trei, câte or fi fost, nu a făcut nimic pentru mediul privat (VIDEO)

Un articol de: - 07 Feb 2018, 23:48
Radu Banciu, despre declarațiile Olguței Vasilescu: Mi se par de maidan. Nimeni din guvernele Dragnea, două-trei, câte or fi fost, nu a făcut nimic pentru mediul privat (VIDEO) Lumea lui Banciu

Radu Banciu a vorbit în ediția de miercuri a emisiunii „Lumea lui Banciu” despre declarațiile ministrului Muncii privind scăderile salariale de care s-au plâns unii angajați după trecerea contribuțiilor de la angajat la angajator. 

„Ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu a susținut că nu ar trebui să se înregistreze scăderi la salarii în mediul privat în urma transferului contribuțiilor sociale de la angajator la angajat, afirmând că dacă acest lucru s-ar întâmpla, înseamnă că patronul l-a furat pe salariat. Ca ministru al Muncii, să vii cu o asemenea expresie, mi se pare de maidan”, a comentat Banciu. 

”Olguța Vasilescu și, în general, nimeni din guvernele Dragnea, 2-3, câte or fi fost, nu a făcut nimic pentru mediul privat și acum vine și îi pune sula în coaste angajatorului, spunându-i că noi am creat toate pemisele ca angajatul să o ducă bine în România. 

Nu ați făcut absolut nimic, nenorociților, pentru mediul privat. Nicio facilitate pentru mediul ăsta de atât timp”, a mai spus Radu Banciu

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Lumea lui Banciu