Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu, despre declarațiile premierului privind ”autiștii”: În alte țări, o astfel de declarație ar fi fost considerată de o brutalitate, de o neghiobie și de o indolență inacceptabilă (VIDEO)

Radu Banciu, despre declarațiile premierului privind ”autiștii”: În alte țări, o astfel de declarație ar fi fost considerată de o brutalitate, de o neghiobie și de o indolență inacceptabilă (VIDEO)

Un articol de: - 26 Feb 2018, 23:44
Radu Banciu, despre declarațiile premierului privind ”autiștii”: În alte țări, o astfel de declarație ar fi fost considerată de o brutalitate, de o neghiobie și de o indolență inacceptabilă (VIDEO) Lumea lui Banciu

Radu Banciu a vorbit în ediția de luni a emisiunii ”Lumea lui Banciu” despre faptul că Viorica Dăncilă a fost iertată de Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării după ce i-a numit autişti pe cei care ar dezinforma Uniunea Europeană despre România. Membrii CNCD au considerat că premierul nu a discriminat şi nici nu a avut această intenţie. 

”Sigur că doamna Dăncilă nu era recidivistă, s-a scuzat destul repede pentru că a fost repede informată că așa trebuie să facă. Se vede că șeful Guvernului și reprezentând partidul pe care îl reprezintă era o țintă mai greu de atins, dar uite că până la urmă, pentru CNCD, atât timp cât nu te atingi de maghiar, poți să mergi mai departe. Când ai ce ai cu ungurii, ați văzut că lucrurile se modifică acolo”, a comentat Banciu. 

”După părerea mea, nu poate un premier să spună o asemenea idioțenie, o asemenea bazaconie. Dacă vrea doamna Dăncilă să o informăm, în Franța, de exemplu, i se cerea demisia și de a doua zi nu mai era premier. (...) O astfel de declarație ar fi fost considerată de o brutalitate, de o neghiobie și de o indolență inacceptabilă. De a doua zi, doamna Dăncilă zbura definitiv din politică, nu mai putea să facă politică decât la un nivel bazic, să fie membru în vreun partid, dar să nu se mai audă niciodată de ea. Mai ales că dânsa vine de la Bruxelles, adică nu putea să facă o astfel de declarație grosolană”, a mai spus Radu Banciu

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Lumea lui Banciu