Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu, despre eliberea condiţionată a lui Giovanni Becali: "Cum să dai drumul unuia care a dat o şpagă la o judecătoare?" (VIDEO)

Radu Banciu, despre eliberea condiţionată a lui Giovanni Becali: "Cum să dai drumul unuia care a dat o şpagă la o judecătoare?" (VIDEO)

Un articol de: - 05 Mar 2018, 23:44
Radu Banciu, despre eliberea condiţionată a lui Giovanni Becali: "Cum să dai drumul unuia care a dat o şpagă la o judecătoare?" (VIDEO) Lumea lui Banciu

Radu Banciu a comentat în ediţia de luni seară a emisiunii Lumea lui Banciu eliberarea condiţionată, în primă instanţă, a lui Giovanni Becali, după ce acesta s-a întors pe 20 februarie după gratii în dosarul mituirii judecătoarei Geanina Terceanu.

"Aflăm că la penitenciarul Slobozia lucrurile ar merge bine spre foarte bine pentru Giovanni Becali. Nu ne venea să credem zilele trecute când vă informam că el ar fi făcut deja o cerere de eliberare condiţionată după nici două săptămâni petrecute după grate. (...)

Aceasta a fost aprobată, să vedem dacă nu se va face recurs, dar în condiţiile în care nimic  nu intervine acest ar putea fi liber în zilele următoare.

Mi se pare revoltător pentru justiţiei, revoltător pentru situaţia din ţară. Cum să dai drumul unuia, recidivist, condamnat de două ori în aceeaşi speţă? Cum să dai drumul unuia care a dat o şpagă la o judecătoare? Ea este condamnată pentru că a luat această şpagă la 7 ani de închisoare. Cum să îi dai drumul lui Giovanni numai pentru că a facut o parte din pedeapsă, a stat la puşcărie aproape 3 ani în dosarul respectiv? Pentru ce? Când eliberarea condiţionată ar trebui să presupună, în mod normal, îndeplinirea măcar a condiţiilor minime. (...)

În condiţiile astea, dacă omul ăsta iese din puşcărie peste câteva zile, orice cetăţean român va putea să încerce să îi dea şpagă judecătorului care îi urmează să îi dea sentinţa într-un dosar sau altul", a comentat Radu Banciu.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Lumea lui Banciu