Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu, despre evoluția românilor: "Sunt ani pierduți! Au trecut peste noi și nu am învățat mare lucru" (VIDEO)

Radu Banciu, despre evoluția românilor: "Sunt ani pierduți! Au trecut peste noi și nu am învățat mare lucru" (VIDEO)

Un articol de: - 18 Mai 2017, 23:55
Radu Banciu, despre evoluția românilor: "Sunt ani pierduți! Au trecut peste noi și nu am învățat mare lucru" (VIDEO) Lumea lui Banciu

Radu Banciu a comentat în ediția de joi a emisiunii înființarea unui nou partid în România care îi are ca principali actori pe Daniel Constantin, Victor Ponta și Laurențiu Rebega și în acest contex a făcut o paralelă cu anii '90 în România afirmând că românii nu au profitat de șansa acelei perioade.

"O știre care sigur ne va umple de bucurie suflete măcar în acest interval orar: se pregătește țara de un nou partid. S-au dus de mult vremurile alea când se înființa câte un partid la fiecare jumătate de oră. Țineți minte? Stăteai la televizor, te uitati o oră jumate- două ore și aflai de existența a nu știu câte partide. Erau precum gândacii de bucătărie. Sigur, în anii '90, când românul fusese înștiințat că poate să formeze un partid. Atunci era mult mai simplu, nu aveai nevoie de nimic.

De altfel peste tot era mai simplu în anii '90. Putea să pleci în străinătate nereținut de nimic, nu aveai nevoie de viză prin Europa, era uluitor atunci, chiar la începutul anilor '90 când totul părea simplu, numai că pe noi ne cuprinsese acea agitație de prost augur, adică se simțea undeva incompatibilitatea noastră cu vremurile. Și de altfel nici nu am făcut nimic, pe noi ne-au lăsat cu multe lacune. Au trecut peste noi nu am învățat mare lucru, sunt ani pierduți, acum cu toți dacă am putea să dăm timpul înapoi am pretinde că am face altceva", a afirmat Radu Banciu.

Radu Banciu, despre evoluția românilor: "Sunt ani pierduți, Au trecut peste noi și nu am învățat mare lucru"

 

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Lumea lui Banciu,   partide,   Daniel Constantin,   Victor Ponta