Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu, despre faptul că se anunță schimbarea mărcii Uncle Ben’s din cauza criticilor pe motive rasiale: Soarta secolului XXI pare pecetluită. Imbecilii au ajuns la putere peste tot (VIDEO)

Radu Banciu, despre faptul că se anunță schimbarea mărcii Uncle Ben’s din cauza criticilor pe motive rasiale: Soarta secolului XXI pare pecetluită. Imbecilii au ajuns la putere peste tot (VIDEO)

Un articol de: Traian Avarvarei - 19 Iun 2020, 00:55
Radu Banciu, despre faptul că se anunță schimbarea mărcii Uncle Ben’s din cauza criticilor pe motive rasiale: Soarta secolului XXI pare pecetluită. Imbecilii au ajuns la putere peste tot (VIDEO) Lumea lui Banciu

Radu Banciu a vorbit în ediția de joi a emisiunii „Lumea lui Banciu” despre faptul că reprezentanții companiei Mars au anunțat că vor să schimbe numele și imaginea mărcii Uncle Ben’s din cauza criticilor pe motive rasiale.  

 

Compania Mars anunță că va schimba imaginea mărcii Uncle Ben’s în urma criticilor pe motive rasiale

 

”Marea companie Mars, cunoscută și la noi, a anunțat că va schimba până la sfârșitul acestui an identitea vizuală a mărcii Uncle Ben’s, nenea ăla care ne zâmbea frumos de pe pungile cu orez sau de pe borcanele cu sosuri. (...) Vremurile s-au schimbat și nenea ăla zâmbitor din sudul Statelor Unite nu mai are ce să caute astăzi pe astfel de ambalaje. Nu e singurul. Sunt și alte firme în Statele Unite care au luat poziție de drepți și care vor schimba imediat conținutul sau măcar eticheta.Nu o să-ți vină să crezi CÂT costă un meniu de nuntă gătit de către chef Florin Dumitrescu

Ce îmi place mie în toată povestea asta sunt declarațiile acestor imbecili. Câte o doamnă, mare PR pe la câte o companie din asta, care vorbește de așteptările consumatorului, de modul în care s-a schimbat această epocă a consumului. De parcă unul care se duce să cumpere, în Suedia sau în Insulele Feroe, o pungă de orez, e deranjat de faptul că îi zâmbește nenea ăla de culoare din respectiva poză. Pe nimeni nu interesează așa ceva. (...) Ar trebui ca doamnele sau domnii ăștia, plătiți cu zeci de mii de dolari, să ne spună așa: «suntem nevoiți să facem această schimbare aiurea-n tramvai, la presiunea străzii. Noi îl dăm jos de pe pungile cu orez pe unchiul Ben’s pentru că așa ne cere strada», nu pentru că s-au schimbat obiceiurile de consum.

Aici este vorba de această perioadă de o superficialitate crasă pe care o traversăm, de care profită toți mediocrii planetei. Acum mediocrii sunt la putere. Aceste schimbări sunt siderante. De asta nu mai puteam noi, le rezolvasem pe toate, dar aveam jena asta că s-au schimbat obiceiurile de consum”, a comentat Banciu.

 

Radu Banciu: Soarta secolului XXI pare pecetluită

 

În acest context, el a amintit și de controversele provocate recent de faptul că filmul ”Pe aripile vântului”, considerat rasist, a fost retras de pe platforma de streaming HBO Max.

”Între timp, HBO Max, în Statele Unite, ar încerca să dea înapoi cu filmul «Pe aripile vântului», întrucât a primit atâtea ocări de peste tot prin lume. (...) Toți oamenii continuă să trăiască, să gândească și să vorbească exact la fel. (...) Nu cumva să credeți să în Statele Unite, populația din sud este altfel văzută sau că nababii din Rhode Island au o considerație extraodinară față de ăia care sunt urmașii sclavilor din zona de sud a SUA. Nici vorbă! Îi urăsc și îi vor urî toată existența lor, mai mult decât au făcut-o până acum, ca măsură de frondă la situația de astăzi. (...) Vina este a societății, în ansamblul ei, că, prea ocupată cu propriul confort, a lăsat lucrurile astea să se întâmple. Soarta secolului XXI pare pecetluită. Imbecilii au ajuns la putere peste tot”, a mai spus Radu Banciu.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Lumea lui Banciu