Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu, despre faptul că un deputat a spus că "românii se spală în troacă": Dacă mai există CNCD ar trebui să îl cheme și să îl tragă pe roată (VIDEO)

Radu Banciu, despre faptul că un deputat a spus că "românii se spală în troacă": Dacă mai există CNCD ar trebui să îl cheme și să îl tragă pe roată (VIDEO)

Un articol de: - 22 Mai 2017, 10:08
Radu Banciu, despre faptul că un deputat a spus că "românii se spală în troacă": Dacă mai există CNCD ar trebui să îl cheme și să îl tragă pe roată (VIDEO) Lumea lui Banciu

Radu Banciu a comentat în ediția de duminică a emisiunii Lumea lui Banciu un interviu acordat de deputatul Miron Ignat unei agenții ruse de presă în care acesta vorbește despre români în mod negativ lăudând comunitatea lipoveană din țară.

"Un interviu acordat agenției ruse presă TASS de deputatul român Miron Ignat, deputat în Parlamentul României ales din partea rușilor lipoveni din România, care susține că poporul român are o igienă precară. Interesantă declarație pentru un deputat.

El zice așa <>. (...)

Dacă mai există CNCD ar trebui să îl cheme și să îl tragă pe roată. Atenție! Nu că nu ar avea dreptate. Miron Ignat are dreptate în ceea ce spune, mai ales că el știe mai bine decât noi ceea ce se întâmplă în zona Deltei Dunării. Problema și Elena Udrea știe bine că de aia și-a luat un lipovean. Aceștia au baie, aceștia nu fac pe ei sau nu se spală la troacă, curțile lor sunt mai curate decât ale noastre și au baie. E adevărat el spune baie în curte nu baie în casă, dar tot e o diferență că românul nu are nici în curte în zona respectivă", a comentat Radu Banciu.

Radu Banciu, despre faptul că un deputat a spus că "românii se spală în troacă": Dacă mai există CNCD ar trebui să îl cheme și să îl tragă pe roată

Citeşte mai multe despre:   Lumea lui Banciu,   Radu Banciu,   deputat