Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu, despre finala Simonei Halep: Televiziunile au pierdut cu meciul, audiența nu a atins așteptările (VIDEO)

Radu Banciu, despre finala Simonei Halep: Televiziunile au pierdut cu meciul, audiența nu a atins așteptările (VIDEO)

Un articol de: - 12 Iun 2017, 09:49
Radu Banciu, despre finala Simonei Halep: Televiziunile au pierdut cu meciul, audiența nu a atins așteptările (VIDEO) Lumea lui Banciu

Radu Banciu a comentat în ediția de duminică seară a emisiunii Lumea lui Banciu finala de Grand Slam de la Roland Garros dintre Simona Halep și Jelena Ostapenko, remarcând că audiențele nu au fost pe măsura așteptărilor.

"Până la urmă o finală pe care nu a urmărit-o chiar toată națiunea pentru că rezultatele de audiență au fost sub așteptări, ProTv nu a reușit să atingă pe niciun segment măcar 10 procente, ceea ce este puțin, nu și-au scos banii. Eurosport a avut o audiență bună, dar mai puțin bună decât la finala din 2014 când Halep a fost învinsă de Sharapova, deși a fost a doua audiență pe nivel comercial, urban și național, sâmbătă după-amiază, totuți nu una la nivelul din 2014, lipseau 1-2 procente acolo.

Asta pentru că oamenii erau pur și simplu plecați, unii nu au avut răbdarea sau nu au avut posibilitatea emoțională să se uite, mai sunt și suporteri care în fața unui eveniment prea mare nu reușesc să își controleze emoțiile.

Până la urmă meciul, probabil că cei mai mulți dintre telespectatori l-au văzut sau au văzut o parte din el, a dat dreptate tenisului în sensul în care a câștigat cine trebuie. O jucătoare talentă pe care noi o descoperim, această Jelena Ostapenko, 20 de ani împliniți cu 2 zile înainte finalei", a afirmat Radu Banciu.

Radu Banciu, despre finala Simonei Halep: Televiziunile au pierdut cu meciul, audiența nu a atins așteptările

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Lumea lui Banciu,   Simona Halep,   audiente