Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu, despre frauda cu diplome de la Universitatea ”Spiru Haret”: ”Indiferent în ce instituție activezi, n-ai cum, într-o țară care este condusă în asemenea mod, să-ți faci treaba onest. Atunci nu ești șef” (VIDEO)

Radu Banciu, despre frauda cu diplome de la Universitatea ”Spiru Haret”: ”Indiferent în ce instituție activezi, n-ai cum, într-o țară care este condusă în asemenea mod, să-ți faci treaba onest. Atunci nu ești șef” (VIDEO)

Un articol de: Redacția B1.ro - 19 Dec 2019, 23:54
Lumea lui Banciu

Radu Banciu a vorbit în ediția de joi a emisiunii „Lumea lui Banciu” despre frauda cu diplome de la Universitatea ”Spiru Haret”.

”Aici se pare că este un lung șir de escrocherii care au condus până la urmă la o adevărată hecatombă în domeniul învățământului, întrucât au fost obținute diplome în schimbul unor șpăgi de ani și ani de zile (...) pentru oameni de nimic care aveau nevoie de funcții în statul român sau pentru a conduce înalte instituții. E vorba de toți aceia care nu au reușit să termine o școală la timp sau nu au făcut-o pe vremea lui nea Nicu sau imediat după și i-a prins Revoluția numai în izmene. Ăștia au ajuns la putere în România pentru că a fost mai ușor”, a comentat Banciu. 

”N-ai cum, indiferent în ce instituție activezi, n-ai cum într-o țară care este condusă în asemenea mod, să-ți faci treaba onest. Atunci nu ești șef”, a mai spus Radu Banciu

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Lumea lui Banciu,   Radu Banciu
 
Loading...