Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu, despre fuga din ţară a Elenei Udrea: "Devine o căutătoare pe cont propriu" (VIDEO)

Radu Banciu, despre fuga din ţară a Elenei Udrea: "Devine o căutătoare pe cont propriu" (VIDEO)

Un articol de: - 15 Feb 2018, 23:37
Radu Banciu, despre fuga din ţară a Elenei Udrea: "Devine o căutătoare pe cont propriu" (VIDEO) Lumea lui Banciu

Radu Banciu a comentat în ediţia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu fuga din ţară a Elenei Udrea care, conform unui bilet prezentat de Rise Project, a ajuns în Costa Rica de pe 7 februarie. (Detalii despre fugă AICI)

"Iată informaţie de talie şi confirmată de mai multe surse la această oră: Elena Udrea se pară că a aterizat pe data de 7 februarie pe aeroportul internaţional Juan Santa Maria din San Jose, capitala Costa Rica. Deci lucrurile se complică dar se şi clarifică în acelaşi timp în dosarul pe care noi îl urmăream cu cea mai mare atenţie. 

Doamna Udrea este printre marii fugari ai acestei naţiuni, căci e limpede de aici că e vorba de o fugă. Mai ales că avocaţii susţineau că este la Atena unde se tratează. O fi fost la Atena, adică la doi paşi de ţară. O fi fost la Atena, doar că de acolo a reuşit să evadeze ca în filme şi iată că acum se află într-o ţară din America Centrală care nu mai este la discreţia marilor noştrilor căutători. Elena Udrea devine o căutătoare pe cont propriu", a comentat Radu Banciu.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Lumea lui Banciu,   Elena Udrea