Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu, despre funerariile Regelui: Sunt niște scene reprobabile. Dacă eram oameni serioși îl găzduiam viu (VIDEO)

Radu Banciu, despre funerariile Regelui: Sunt niște scene reprobabile. Dacă eram oameni serioși îl găzduiam viu (VIDEO)

Un articol de: - 13 Dec 2017, 23:55
Radu Banciu, despre funerariile Regelui: Sunt niște scene reprobabile. Dacă eram oameni serioși îl găzduiam viu (VIDEO) Lumea lui Banciu

Radu Banciu a comentat în ediția de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu ipocrizia românilor care l-au alungat pe Rege când a vrut să se întoarcă în țară după Revoluție și l-au respins mereu după, dar care acum s-au înghesuit în a aduce omagii la trecerea sa în neființă.

"Deși cu surle și trâmbițe presa noastră a anunțat azi, cumva aproape ieșită din matcă și încântată, că Regele s-a întors și că de data asta nu va mai pleca niciodată din țară, era totuși o știre tristă, pur și simplu prost ambalată, pentru că nu e nicio mândri pentru noi. Sunt niște scene reprobabile pentru orice român de bun simț. 

Tot ce am văzut astăzi, intrarea la Peleș, unde, dacă eram oameni serioși îl găzduiam pe Rege viu. Ca să fie lucrurile foarte clare, nu văd de ce trebuie să îl mai plimbăm la Castelul Peleș ca să spunem că da, aici, i-a plăcut Regelui nostru cel mai mult. 

Au venit toți cioclii de la București! A venit Iohannis, a venit manechinul, a venit Liviu Dragnea. Doar Ion Iliescu care are probleme cu o entorsă a lipsit motivat. 

Dacă eram oameni serioși îi dădeam un locușor acolo, ca în Frumoasa și Bestia, îi dădeam o cămăruță, l-am fi ținut acolo închis la Peleș ca să nu ne fure toată avuția națională, dar l-am fi păstrat acolo. Cei care nu sunt născuți chiar după ultima ploaie își amintesc că de fiecare dată când revenea Majestatea Sa în țară, venea la București, stătea la Palat aici, nu se ducea la Peleș pentru că acolo nu era bine văzut", a comentat Radu Banciu.

Radu Banciu, despre funerariile Regelui: Sunt niște scene reprobabile. Dacă eram oameni serioși îl găzduiam viu

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Lumea lui Banciu