Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu, despre gafa din logo-ul pentru Centenar: "Suntem o țară de stupizi" (VIDEO)

Radu Banciu, despre gafa din logo-ul pentru Centenar: "Suntem o țară de stupizi" (VIDEO)

Un articol de: - 29 Aug 2017, 23:52
Radu Banciu, despre gafa din logo-ul pentru Centenar: "Suntem o țară de stupizi" (VIDEO) Lumea lui Banciu

Radu Banciu a comentat în ediția de marți a emisiunii Lumea lui Banciu despre gafa din logo-ul selectat pentru Centenarul Marii Unirii și anume plasarea greșită a culorilor naționale pe cifra 1 din logo.

"Ministerul Culturii, în sfârșit a ales logo-ul oficial pentru sărbătoarea Centenarului Marii Uniri 1918-2018. Acesta este, firesc, aș spune aproape banal, o horă figurativă. Este reprezentată de 2 cercuri care se îmbină în simbolul infinitului. Apare, bineînțeles, iată ca un șarpe 100, România sub el. România este scris ceea ce ar putea să intrige. (...)

Scriitorul Alexandru Petria, noroc că are pagină de Facebook că altfel nu s-ar fi aflat niciodată, s-a uitat atent omul și a observat că pe cifra 1 tricolorul României nu este respectat întrucât roșu, galben și albastru, după cum vedeți de la stânga la dreapta, nu corespund cu așezarea pe drapelul național unde albastru este în stângă. (...)

S-a ales acest logo cum se face noi. Românul are, constatăm cu tristețe, foarte puține idei în comparație cu cât de deștept se crede. Foarte puține idei, cel mai multe dintre ele sunt proaste. Suntem o țară de stupizi care întotdeauna când ajung într-o situația limită acționează exact ca porcul. România nu ar fi niciodată în stare să facă nimic ca lumea", a comentat Radu Banciu.

Radu Banciu, despre gafa din logo-ul pentru Centenar: "Suntem o țară de stupizi"

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Lumea lui Banciu,   logo