Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu, despre gafa lui Petre Daea: Nu este pentru prima dată când auzim un nimeni al societății comparând Auschwitz-ul cu ceva extrem de banal. Este un clișeu al limbajului tuturor neisprăviților (VIDEO)

Radu Banciu, despre gafa lui Petre Daea: Nu este pentru prima dată când auzim un nimeni al societății comparând Auschwitz-ul cu ceva extrem de banal. Este un clișeu al limbajului tuturor neisprăviților (VIDEO)

Un articol de: B1.ro - 26 Iul 2018, 23:52
Radu Banciu, despre gafa lui Petre Daea: Nu este pentru prima dată când auzim un nimeni al societății comparând Auschwitz-ul cu ceva extrem de banal. Este un clișeu al limbajului tuturor neisprăviților (VIDEO) Lumea lui Banciu

Radu Banciu a vorbit în ediția de joi a emisiunii „Lumea lui Banciu” despre gafa ministrului Agriculturii, Petre Daea, care a comparat incinerarea porcilor care suferă de pesta porcină africană cu uciderea evreilor în lagărul de la Auschwitz.  

„Petre Daea a mai depășit o barieră a bunului simț și, în primul rând, s-a făcut de râs pe el. Asta că România e batjocura lumii e un pic exagerat, având în vedere că oricum nimeni nu-l putea lua niciodată în seamă pe Petre Daea. 

Ce m-a surprins pe mine aici (...) este o lacună a comportamentului său, a intelectului său. (...) Noi am fost cam singurii care râdeam de el seară de seară pentru că dincolo de termenii «bufon», «clovn», «impostor», lui i se potriveau toate astea care îți vin foarte lejer la gură. Cum să te simți reprezentat de omul ăsta?”, a comentat Banciu. 

”Departe de el jignirea poporului evreu. El a făcut asta pentru că ăsta este limbajul stradal. Nu este pentru prima dată când auzim un nemernic din ăsta, un nimeni al societății comparând Auschwitz-ul cu ceva extrem de banal. Este un clișeu al limbajului tuturor neisprăviților. Nu este Petre Daea un specimen unic din punctul ăsta de vedere. El este unic ca ministru al Agriculturii. Niciodată România nu și-a putut imagina că va avea la un minister important o asemenea răpciugă. Altfel, limbajul lui, intelectul lui, cultura lui la asta conduc. El aici este. Nu trebuie să te surprindă. Trebuia să surprindă de când vorbea despre oi și despre roșii că nu era la locul lui. Nu poți, ca ministru, să vorbești așa”, a msi spus Radu Banciu

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Lumea lui Banciu