Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu, despre grațiere: "Spitalele nu sunt mai importante decât pușcăriile? Școlile nu se europenizează în România?" (VIDEO)

Radu Banciu, despre grațiere: "Spitalele nu sunt mai importante decât pușcăriile? Școlile nu se europenizează în România?" (VIDEO)

Un articol de: - 25 Apr 2017, 23:54
Radu Banciu, despre grațiere: "Spitalele nu sunt mai importante decât pușcăriile? Școlile nu se europenizează în România?" (VIDEO) Lumea lui Banciu

Radu Banciu a vorbit în ediția de marți a emisiunii Lumea lui Banciu despre proiectul legii grațierii care a trecut prin vot de Comisia Juridică a Senatului și a comentat afirmațiile parlamentarilor care susțin că pușcăriile din România trebuie europenizate.

"Există laturi în societate unde România trebuie europenizată. Nu numai pușcăriile trebuie aduse la nivelul european, și aici foarte interesant cum jigodiile astea s-au gândit acolo. Bă, dar de ce nu v-ați gândit la țâșnitorile din gări că nici alea nu sunt europenizate la noi? De ce nu v-ați gândit la măcelării? De ce nu v-ați gândit la florării? De ce nu v-ați gândit la albia râurilor? De ce nu v-ați gândit la orice, nimic nu este europenizat în România. De ce tocmai la pușcării?  Deci rămânem în continuare cu celelalte neeuropenizate că acolo nu e grabă, dragi senatori. Nu e nici o grabă de exemplu să europenizăm spitalele, au fost câteva anchete, acum sunt mai puține, unii au zis că e bine, alții că e rău. (...) 

Spitalele nu sunt mai importante decât pușcăriile? Se pare că nu. Școlile nu se europenizează în România? A europenizat unul cică la noi, nu o să îi mai dau numele că se recunoaște, a europenizat justiția la un moment dat, dar acum își cere scuze și vrea să o ceară înapoi. A reușit până la urmă și i-a dat-o înapoi, așa că ne întoarcem cu justiția în anii Năstase, când se submina economia națională. Sigur, și cu largul aport al celor care îl slujea pe Adrian Năstase. Acolo o să ne întorcem cu justiția", a comentat Radu Banciu.

Radu Banciu, despre grațiere: "Spitalele nu sunt mai importante decât pușcăriile? Școlile nu se europenizează în România?"

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Lumea lui Banciu,   gratiere,   puscarie,   senatori,   scoli,   spitale,   Justitie