Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu, despre haosul din trafic în nordul Capitalei: Ce credea Gabriela Firea, că dacă vine din partea PSD la putere o să ne poată duce cu zăhărelul foarte mult timp? (VIDEO)

Radu Banciu, despre haosul din trafic în nordul Capitalei: Ce credea Gabriela Firea, că dacă vine din partea PSD la putere o să ne poată duce cu zăhărelul foarte mult timp? (VIDEO)

Un articol de: - 22 Mai 2017, 23:57
Radu Banciu, despre haosul din trafic în nordul Capitalei: Ce credea Gabriela Firea, că dacă vine din partea PSD la putere o să ne poată duce cu zăhărelul foarte mult timp? (VIDEO) Lumea lui Banciu

Radu Banciu a vorbit în ediția de luni a emisiunii ”Lumea lui Banciu” despre criticile aduse primarului general Gabriela Firea, după ce aceasta a reușit să blocheze tot traficul din nordul Capitalei prin decizia de a introduce bandă unică doar pentru mijloacele de transport în comun RATB.

”Nu se putea face mai mult decât atât. Ce credea Gabriela Firea, că dacă vine din partea PSD la putere o să ne poată duce cu zăhărelul foarte mult timp? Nu se va putea face niciodată nimic pentru că nici n-au interes să facă ceva. Vedeți vreo linie din asta suspendată cum ne păcălea pe noi Oprescu că o să facă? Asta i-ar trebui Bucureștiului, să fie un fel de Seul. 

Asta este singura posibilitate, dar Bucureștiul nu are cum să ajungă aici că nu trebuie să inventăm noi roata acum că a venit PSD la putere. Astea sunt soluțiile”, a comentat Radu Banciu.  

Radu Banciu, despre haosul din trafic în nordul Capitalei: Ce credea Gabriela Firea, că dacă vine din partea PSD la putere o să ne poată duce cu zăhărelul foarte mult timp?

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Lumea lui Banciu,   Gabriela Firea