Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu, despre Iliescu, Roman și Măgureanu, în dosarul Mineriadei: Toată lumea știe că ăștia sunt vinovați (VIDEO)

Radu Banciu, despre Iliescu, Roman și Măgureanu, în dosarul Mineriadei: Toată lumea știe că ăștia sunt vinovați (VIDEO)

Un articol de: - 20 Feb 2018, 23:49
Radu Banciu, despre Iliescu, Roman și Măgureanu, în dosarul Mineriadei: Toată lumea știe că ăștia sunt vinovați (VIDEO) Lumea lui Banciu

Marţi a început judecarea, în cameră preliminară, a dosarului Mineriadei, în care sunt inculpaţi fostul preşedinte Ion Iliescu, fostul premier Petre Roman şi fostul director SRI Virgil Măgureanu pentru infracţiuni împotriva umanităţii, pentru evenimentele din 13-15 iunie 1990. 

Subiectul a fost tratat și de Radu Banciu, în emisiunea Lumea lui Banciu, acesta susținând că, fără doar și poate, cei trei sunt vinovați și asta o știe toată lumea.

”Procesul Mineriadei a început, evident, fără Ion Iliescu și Petre Roman, dar cu Virgil Măgureanu, o altă parie a societății. Trei indivizi asupra cărora Europa în general, poate și Sfântul Duh, și-au pus pecetea. Adică e clar că ei sunt considerați în sferele înalte ale societății europene vinovați și buni de plată. E aproape o directivă europeană asta, fără să fie un amestec foarte clar în treburile Justiției unei țări, că să ți se mai dea un imbold nu e o nenorocire. Poți să dai un imbold unei țări într-un asemenea dosar, ea nefiind obișnuită cu asemenea condamnări. 

România nu are o tradiție democratică și atunci Justiția a crescut pe ”bube, mucegaiuri și noroi”. Deci de unde o Justiție independentă, care să ia ea hățurile în mână, să-i bage pe toți la pușcărie? Deci evident că toți sunt vinovați! Să nu credeți că e cineva în țărișoara asta, exceptând mizerabilele familii, care să spună ”nu, groparii ăștia ar mai avea sau ar mai merita o șansă”. 

Toată lumea știe că ăștia sunt vinovați. Nu poți să ai o revoluție, căreia în final i s-a spus puci, cu o mie și ceva de morți, și să nu răspundă nimeni. Nu se poate lucrul ăsta!”, a afirmat Radu Banciu.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Lumea lui Banciu,   Radu Banciu,   dosarul Mineriadei,   Ion Iliescu,   Petre Roman