Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu, despre începutul școlii: "Simfonie de cacofonii într-o țară nepregătită din punct de vedere funcțional" (VIDEO)

Radu Banciu, despre începutul școlii: "Simfonie de cacofonii într-o țară nepregătită din punct de vedere funcțional" (VIDEO)

Un articol de: - 11 Sep 2017, 23:52
Radu Banciu, despre începutul școlii: "Simfonie de cacofonii într-o țară nepregătită din punct de vedere funcțional" (VIDEO) Lumea lui Banciu

Radu Banciu a comentat în ediția de luni a emisiunii Lumea lui Banciu începutul noului an școlar și cum s-au desfășurat ceremoniile organizate cu ocazia acestui eveniment.

"Am participat și eu astăzi în calitate de părinte la această simfonie de cacofonii ce înseamnă debutul anului școlar într-o țară nepregătită din punct de vedere funcțional, dincolo de analfabeții președintelui Klaus Iohannis și de funcționalitatea lor sau nu, țara nu este funcțională domnule președintele. Țara nu funcționează și, sigur, văzută razand de la firul ierbii această lume a învățământului lui pare a fi una de diletanți. Pare să fie un divertisment din ăsta de proastă calitate la care nici nu știm cine aderă mai întăi. Părinții, elevii sau dascălii? 

Este așa o împreunare de gafe, de sindofrii din astea, unele chiar neîncepute. Așa o bătaie de joc generală peste care nu putem să trecem pentru că așa e datina. Dacă stai să te uiți cu un ochi pătrunzător și rece, poate fi și de sticlă ochiul, pare să fie așa un lugubru destin a celor din ziua de azi, să ducă mai departe coșmelia asta din care nu a mai rămas nimic. Sunt ca cifre romane agățate în loc de lampioane. Trebuie să te uiți la ele și să pretinzi că arată frumos", a afirmat Radu Banciu.

Radu Banciu, despre începutul școlii: "Simfonie de cacofonii într-o țară nepregătită din punct de vedere funcțional"

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Lumea lui Banciu,   scoala