Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu, despre interdicția lui Dragnea de a intra în SUA: 'Așa ar trebui să facă toate statele cu toți oamenii politici corupți, adică, în speță, cu toată clasa politică din România' (VIDEO)

Radu Banciu, despre interdicția lui Dragnea de a intra în SUA: 'Așa ar trebui să facă toate statele cu toți oamenii politici corupți, adică, în speță, cu toată clasa politică din România' (VIDEO)

Un articol de: Redacția B1.ro - 05 Sep 2019, 23:41
Lumea lui Banciu

Radu Banciu a vorbit, în ediția de joi a emisiunii ”Lumea lui Banciu”, despre faptul că Liviu Dragnea și copiii săi au primit interdicție de a intra pe teritoriul Statelor Unite. 

”Alexandra Dragnea a fost dată afară din SUA pe principiul că tatăl ei este corupt și că, din acest motiv, familia nu mai are nicio trecere pe teritoriul american. Evident, este o execlentă veste. Iată că se poate face și fără să se respecte la literă regulile și regulamentele sau prezumția de nevinovăție”, a comentat Banciu. 

”Teoretic, Alexandra Dragnea n-avea nicio bubă. Ea stătea pe teritoriul SUA. Ea plătește pentru activitatea tatălui său, n-a făcut nimic ilegal în SUA sau, cel puțin, ceva care să te expulzeze în acest mod. Decizia americanilor este una remarcabilă. Așa ar trebui să facă toate statele cu toți oamenii politic corupți, adică, în speță, cu toată clasa politică din România”, a mai spus Radu Banciu

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Lumea lui Banciu,   Radu Banciu
 
 
 
Loading...