Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu, despre lansarea SpaceX: Cum de la începutul anului mai mult se moare decât se trăiește, mai putem aștepta cu alte planete. Poate are ceva de spus ministrul Spațiului din România (VIDEO)

Radu Banciu, despre lansarea SpaceX: Cum de la începutul anului mai mult se moare decât se trăiește, mai putem aștepta cu alte planete. Poate are ceva de spus ministrul Spațiului din România (VIDEO)

Un articol de: Vladimir Ionescu - 28 Mai 2020, 10:05
Radu Banciu, despre lansarea SpaceX: Cum de la începutul anului mai mult se moare decât se trăiește, mai putem aștepta cu alte planete. Poate are ceva de spus ministrul Spațiului din România (VIDEO) Lumea lui Banciu

Radu Banciu a comentat, în ediția de miercuri seară a emisiunii „Lumea lui Banciu”, lansarea navetei spațiale construite de SpaceX, compania de rachete fondată de Elon Musk, care a fost amânată pentru sâmbătă din cauza condițiilor meteo nefavorabile. Într-o notă ironică, jurnalistul a afirmat că deși „de la începutul anului mai mult se moare decât se trăiește”, motiv pentru care cu alte planete am putea „amâna puțin”, „poate, totuși, să aibă un cuvânt de spus ministrul Spațiului din România” pe această temă.
 

Radu Banciu, despre lansarea navei spațiale construite de SpaceX

 

„În concertul acesta al lumii, atâtea evenimente în ultima perioadă, astăzi un an de cât Liviu Dragnea este încarcerat. Acest sfânt 27 mai. De asemenea, americanii se pregătesc iarăși să meargă pe Lună. Cam acesta este dezideratul lor, cum ar spune amicul nostru de la faianță, să ajungă pe Lună într-o primă fază. După să le ia bani nababilor, care vor să călătorească prin spațiu, și eventual după să trimită niște piese de șah și pe Marte, dar până să ajungă pe Marte, totuși, antreprenorii americani, mai este puțin timp. Cei care sunt interesați de actualitatea spațială, n-au pierdut nimic. Până astăzi, omul n-a făcut practic nicio mișcare. Deci nu s-a deplasat niciunde, a lansat niște sateliți, au mai fost câteva misiuni - cele mai multe eșuate. Avem niște imagini luate, tot așa, de roboței. În rest, nimic”, a declarat Radu Banciu, în direct pe B1 TV.
 

Ministrul Spațiului din România ar putea avea un cuvânt de spus, afirmă Radu Banciu într-o notă ironică

 

Așadar, Radu Banciu a subliniat că, pe fondul pandemiei de coronavirus, care a început să fie în centrul atenției pe scena globală odată cu începutul anului 2020, „cu alte planete o mai putem amâna puțin”. Reamintim că, la nivel global, aproape 5,8 milioane de persoane au fost confirmate cu COVID-19, iar numărul deceselor a trecut 357.000.ALERTĂ ÎN SHOWBIZ! ULTIMELE DECLARAȚII ALE LUI MARCEL PAVEL DESPRE CORONAVIRUS

„Aceasta este o ieșire despre care se spune că ne va zgudui din temelii viitorul. Totuși, noi suntem într-o epocă în care ne interesează mai mult morții decât vii. De la începutul anului mai mult se moare decât se trăiește. Lăsați-mă să cred că asta cu alte planete o mai putem amâna puțin. Poate, totuși, să aibă un cuvânt de spus ministrul Spațiului din România. Nu-l cunosc personal, nu știu dacă există un astfel de minister”, a adăugat Radu Banciu.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Lumea lui Banciu