Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu, despre lista neagră a lui Liviu Dragnea: Este ca în marile puciuri. Deci dacă ăștia vor fi maziliți din PSD, este o victorie a noastră (VIDEO)

Radu Banciu, despre lista neagră a lui Liviu Dragnea: Este ca în marile puciuri. Deci dacă ăștia vor fi maziliți din PSD, este o victorie a noastră (VIDEO)

Un articol de: - 05 Feb 2018, 23:58
Radu Banciu, despre lista neagră a lui Liviu Dragnea: Este ca în marile puciuri. Deci dacă ăștia vor fi maziliți din PSD, este o victorie a noastră (VIDEO) Lumea lui Banciu

Radu Banciu a vorbit în ediția de luni a emisiunii ”Lumea lui Banciu” despre faptul că Liviu Dragnea se pregătește să-i lase fără funcții în partid pe social-democrații care au îndrăznit să-i țină partea lui Mihai Tudose. Pe lista neagră apar Niculae Bădălău, Codrin Ștefănescu, Ecaterina Andronescu, Marian Oprișan și nu numai.

Radu Banciu, despre lista neagră a lui Liviu Dragnea: Este ca în marile puciuri. Deci dacă ăștia vor fi maziliți din PSD, este o victorie a noastră

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

”Liviu Dragnea s-ar pregăti să se debaraseze de o adunătură de ipocriți din PSD, oameni care cică l-ar fi făcut pe la spate și ar fi fost de partea lui Mișu Tudose. 

Pe lista asta imensă, enormă, ar fi Nicu Bădălău, ăla care s-a bătut la Giurgiu, Codrin Șetfănescu, omul nostru, Cati Andronescu, plângăcioasa aia de la manuale, Marian Oprișan, cel mai mare baron în viață, după părerea noastră, șeful PSD Vrancea, și imaculat din punct de vedere juridic, deocamdată omul ăsta n-a fost condamnat în niciun dosar”, a comentat Banciu. 

”La următorul Comitet Executiv Național al PSD, care este ca o ghilotină în aceste condiții, Bădălău ar urma să-și piardă funcția de președinte executiv al partidului. De asemenea, săptămâna trecută, el a pierdut funcția de vicepreședinte al Senatului în favoarea lui Adrian Țuțuianu. 

Codrin Ștefănescu ar urma să piardă funcția de secretar general adjunct al partidului, ceea ce este de neimaginat. (...) Noi nu ne puteam imagina nicio clipă partidul ăsta fără Codrin Ștefănescu, lingăul absolut, cățelul de serviciu. 

Dacă Oprișan e schimbat vreodată de la Vrancea cred că un cutremur ne va lua pe toți. Nu se poate, fiind vrâncean sadea să nu aibă și el pe la seismologii lui nicio legătură, să nu-i aibă la mână cu ceva.O femeie din Argeș a găsit 10.000 de lei într-o parcare și a crezut că poate să-i păstreze. După patru zile cineva i-a bătut la ușă

Aceasta este o listă ca în marile puciuri. Deci dacă ăștia vor fi maziliți din PSD, este o victorie a noastră, a lui Căcărău, este victoria cui vreți voi”, a mai spus Banciu. 
 

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Lumea lui Banciu