Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu despre Marian Oprișan: Realizările lui sunt numai în capul lui. Ele nu există în realitate. A trecut prin ciur Vrancea aia (VIDEO) 

Radu Banciu despre Marian Oprișan: Realizările lui sunt numai în capul lui. Ele nu există în realitate. A trecut prin ciur Vrancea aia (VIDEO) 

Un articol de: B1.ro - 14 Iun 2019, 00:58
Radu Banciu despre Marian Oprișan: Realizările lui sunt numai în capul lui. Ele nu există în realitate. A trecut prin ciur Vrancea aia (VIDEO)  Lumea lui Banciu

Marian Oprisan este o nulitate absolută, zero, care după ce idei a vehiculat în spaţiul public timp de 30 de ani, ar trebui să stea într-o garsonieră confort 2, a spus Radu Banciu, în cadrul ediţiei de joi a emisiunii "Lumea lui Banciu".

"Se tot lăudau ăştia cu Fiscul, că se schimbă, că vine unul, că o să colecteze. Se lăuda Secretarul General al partidului, adică al PSD, cu toate transformările astea, cum sunt ei de corecţi...

Băi de pe Marian Oprișan l-aţi întrebat vreodată? (...) Domne', mata' din ce trăieşti? Ia explică-ne agoniseala asta. 

Că eu cred, personal, Marian Oprișan nu stă aşa cum ar fi normal. Şi după mutra lui, şi după cum se îmbracă, şi după cum arată, şi după ce idei a vehiculat în spaţiul public 30 de ani, ar trebui să stea într-o garsonieră confort 2. Eu cred că nu stă. Eh, dacă nu stă (...) deja e interesant. 

De unde are el, domne', banii ăştia, să se plimbe pe la televizor de 30 de ani? Realizările lui sunt numai în capul lui. Ele nu există în realitate. (...) Este cel mai mare baron al PSD-ului în momentul de faţă. A trecut prin ciur Vrancea aia.

Nu l-a întrebat nimeni într-o emisiune TV: 'Domnu' Oprișan (...), din ce trăiţi? Când aţi intrat în partid ce eraţi? Care a fost primul dumneavoastră salariu? Cât câştigaţi pe lună în momentul de faţă?'

Nu ne interesează nimic din activitatea acestui om. Este o nulitate absolută. Zero! Vreau să ştiu şi eu din ce trăieşte. (...) Este mare om de afaceri? Să-i luăm contractele să le vedem. (...)

Din ce trăieşte marțafoiul ăsta? Cât e leafa lui? În mod normal ar trebui să aibă o leafă mai mică decât noi. De unde are capacitatea să fie aşa-zis baron? Păi eu nu sunt baron. Deşi câştig mai bine, pe hârtie, decât Marian Oprișan", a spus Radu Banciu.

 Mare atenție! Dacă vezi acest obiect în cabina de probă sau în toaleta publică pleacă urgent de acolo. Ce este, de fapt

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu