Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu, despre numele vehiculate pentru remaniere din guvern: "Sunt stârpiturile unui partid de agramați" (VIDEO)

Radu Banciu, despre numele vehiculate pentru remaniere din guvern: "Sunt stârpiturile unui partid de agramați" (VIDEO)

Un articol de: - 09 Oct 2017, 23:52
Radu Banciu, despre numele vehiculate pentru remaniere din guvern: "Sunt stârpiturile unui partid de agramați" (VIDEO) Lumea lui Banciu

Radu Banciu a comentat în ediția de luni seară a emisiunii Lumea lui Banciu afirmațiile premierului Mihai Tudose care a anunțat că va efectua o "mică remaniere" în guvern, principalii vizați fiind miniștrii cu probleme penale și cei care au creat probleme de imagine.

"Suntem în pragul unei remanieri guvernamentale. Guvernul Tudose, unul de o jălnicie impardonabilă, se pregătește să se dezmembreze. Însuși liderul său, Mișu Tudose, unul dintre cei mai contestați premieri din istoria României, de un habarnism irevocabil, este pe făraș după ce relațiile sale cu Liviu Dragnea s-au deteriorat brusc ca în cazul unui infarct miocardic. Practic, Mișu Tudose este istorie. 

Acum, sigur, înaintea lui vor cădea alte capete, dar e doar începutul sfârșitului, am și dat drumul la cronometru. Sunt anunțate mai multe plecări, în primul rând penalii guvernului Tudose care nu sunt puțini, apoi indezirabilii, oameni care au făcut de rușine partidul, adică au făcut de rușine o clasă deja rușinoasă, cea a PSD. Ei practic sunt stârpiturile unui partid de agramați. Există și la ciocoflenderii ăștia niște ultimii în clasă. Vă dați seama cum e, ca la un liceu din ăla de măgari instruiți ușor, să găsești și rebuturile rebuturilor lor", a comentat Radu Banciu

Radu Banciu, despre numele vehiculate pentru remaniere din guvern: "Sunt stârpiturile unui partid de agramați"

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Mihai Tudose,   remaniere,   PSD,   Guvern