Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu, despre pragul de 200.000 de euro pentru abuzul în serviciu: E clar că e pentru Liviu Dragnea, e clar că este pentru oameni de această teapă (VIDEO)

Radu Banciu, despre pragul de 200.000 de euro pentru abuzul în serviciu: E clar că e pentru Liviu Dragnea, e clar că este pentru oameni de această teapă (VIDEO)

Un articol de: - 27 Dec 2017, 09:11
Radu Banciu, despre pragul de 200.000 de euro pentru abuzul în serviciu: E clar că e pentru Liviu Dragnea, e clar că este pentru oameni de această teapă (VIDEO) Lumea lui Banciu

Radu Banciu a vorbit în ediția de marți a emisiunii ”Lumea lui Banciu” despre faptul că peste 30 de deputaţi şi senatori PSD au semnat un proiect de lege prin care abuzul în serviciu va fi considerat infracţiune doar dacă paguba depăşeşte 200.000 de euro.

”E clar aici, nu o să mai poată spună că lucrează pentru noi, atât timp cât oamenii de rând, în general, au șanse mărunte, cel puțin în viața asta și în țara asta, să ajungă la un asemenea prag -200.000 de euro. E clar că e pentru Liviu Dragnea, e clar că este pentru oameni de această teapă. Nu mai pot să vină și să spună băieții ăștia că «noi facem pentru țară, pentru binele țării»”, a comentat Banciu. 

”Pe mine mă interesează un singur lucru. Viitoarea clasă politică - să zicem că SPD mai conduce România 18 ani, face legi în fiecare zi - ce vor face cei care vor veni la putere atunci, să zicem, opoziția de la vremea respectivă? Va lua în calcul ce s-a întâmplat în această perioadă, adică va veni și va modifica legile la situația la care erau în momentul în care și-a bătut joc de ele PSD? Atenție liberalilor, USR-iștilor, UDMR-iștilor, PMP-iștilor, chiar ALDE! Voi, ăștia, care acum urlați, când o să ajungeți la putere, o să trebuiască să dați timpul înapoi, să vă duceți la bibliotecă, că nu o să vă mai amintiți toate astea și să luați la rând fiecare porcărie din asta, fiecare lege și să o aduceți măcar la nivelul la care au descoperit-o oamenii lui Tudose. 

Asta este prima, și probabil singura misiune pe care o vor avea cei care îi vor da în cap PSD-ului pește «Ț» ani, cum spune greșit bucureșteanul”, a mai spus Radu Banciu

Radu Banciu, despre pragul de 200.000 de euro pentru abuzul în serviciu: E clar că e pentru Liviu Dragnea, e clar că este pentru oameni de această teapă

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Lumea lui Banciu