Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu, despre preotul agresiv la botez: "Datina este din Evul Mediu, să iei copilul să îl îneci în apa aia" (VIDEO)

Radu Banciu, despre preotul agresiv la botez: "Datina este din Evul Mediu, să iei copilul să îl îneci în apa aia" (VIDEO)

Un articol de: - 01 Noi 2017, 23:54
Radu Banciu, despre preotul agresiv la botez: "Datina este din Evul Mediu, să iei copilul să îl îneci în apa aia" (VIDEO) Lumea lui Banciu

Radu Banciu a comentat în ediția de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu cazul halucinant de la Brăila în care un preot extrem de agresiv botează un copil fără a ține cont sub nicio formă de integritatea sa fizică și punând viața în pericol. (Detalii despre caz AICI)

"Era normal să se întâmple asta că popii ăștia au luat-o razna demult. Astea sunt scene pe care le știm cu toții numai că nu am avut aparat profesional din ăla de filmat ca să le vedem. Că atunci când te duci în biserică nu îți arde numai de făcut poze. Sigur sunt fotografii ăia tocmiți, sunt familiile alea care numai asta fac, dar dacă te duci stai și tu un pic să te reculegi acolo, să te reculegi, să nu te gândești la altceva. Nu trebuie să stai ca boul în biserică să te uiți pe Facebook sau să faci miliarde de poze cu cretinii ăia de la botez

Uite că a venit și vremea în care unul l-a pozat pe popă. Popa o luase razna, nu îi convenea cum îi stătea haina și era nervos. L-a luat pe ăla, că datina este din Evul Mediu, să iei copilul să îl îneci în apa aia. Nu am mai pomenit așa ceva mai barbar ca asta, eu aș fi interzis dacă ajungeam în locul proștilor ăștia de la PSD. Uite asta interziceam, pupatul moaștelor că nu e sănătos, introducerea copilului, că poți să mori. Sunt cazuri multe, faci aprindere de plămâni. Cine te mai salvează în cazul ăsta?", a comentat Radu Banciu.

Radu Banciu, despre preotul agresiv la botez: "Datina este din Evul Mediu, să iei copilul să îl îneci în apa aia"

Citeşte mai multe despre:   botez,   Radu Banciu,   preot,   Lumea lui Banciu