Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu, despre protestele de stradă: "Acești oameni reprezintă exact lumea care contează în România" (VIDEO)

Radu Banciu, despre protestele de stradă: "Acești oameni reprezintă exact lumea care contează în România" (VIDEO)

Un articol de: - 06 Noi 2017, 10:33
Radu Banciu, despre protestele de stradă: "Acești oameni reprezintă exact lumea care contează în România" (VIDEO) Lumea lui Banciu

Radu Banciu a comentat în ediția de duminică a emisiunii Lumea lui Banciu protestele de stradă ce au avut loc în București și în mai multe orașe din țară. Câteva zeci de mii de oameni au manifestat împotriva felului în care PSD-ALDE vrea să modifice legile justiției.

"Mulți oameni în stradă, mie mi se par destul de mulți pentru luna noiembrie, având în vedere că nu a venit încă gerul. Nu înseamnă că dacă ies 30-35.000 de oameni în stradă PSD e pe cai mari, cum spune Codrin Ștefănescu, care ar putea să implore el pe cei care susțin cu adevărat partidul respectiv și ar putea să aducă el mâine 400-500 de mii, 4-5 milioane de oameni care să îi cânte isonul.

Nu este deloc așa, acestea sunt niște demonstrații care demonstează un singur lucru și anume că lumea nu este de acord cu ce se petrece în țară. Nu contează numărul lor absolut deloc, pentru că ei sunt un eșantion reprezentativ de lume nemulțumită. Aici greșesc autoritățile și în general PSD care nu mai văd înaintea ochilor de atâta micimea, că nu contează oamenii masivi, cei care stau și beau undeva la țară în Vaslui sau Botoșani, nu contează electoratul captiv, ei contează la vot, dar nu are nicio importanță în aș manifesta nemulțumirea sau bucuria, ei sunt niște oameni inerți, nu avem nicio așteptare de la ei. Reprezentative sunt exact aceste mișcări. Acești oameni reprezintă exact lumea care contează în România", a comentat Radu Banciu.

Radu Banciu, despre protestele de stradă: "Acești oameni reprezintă exact lumea care contează în România"

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Lumea lui Banciu,   proteste,   PSD