Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu, despre rămânerea în funcție a ministrului Educației: "Cum să găsească un prost mai mare decât Liviu Pop?" (VIDEO)

Radu Banciu, despre rămânerea în funcție a ministrului Educației: "Cum să găsească un prost mai mare decât Liviu Pop?" (VIDEO)

Un articol de: - 20 Sep 2017, 23:56
Radu Banciu, despre rămânerea în funcție a ministrului Educației: "Cum să găsească un prost mai mare decât Liviu Pop?" (VIDEO) Lumea lui Banciu

Radu Banciu a comentat în ediția de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu păstrarea lui Liviu Pop drept ministru al Educației și felul în care Liviu Dragnea a alcătuit guvernul.

"Nu există ministru în guvernul ăsta PSD-ist a lui Liviu Dragnea să se potrivească măcar așa de la o poștă cu ministerul. Asta sigur, în primul rând, este vina domnului Dragnea care este un ratat complet. Deci cum putea cineva în România asta, și aici prin tragere la sorți pe străzi de la Târgu Cărbunești la Vaslui, de la Jimbilia și până la Tecuci, cine credeți că dacă ar fi fost extras de o ruletă din asta imaginară direct de pe stradă ar fi putut să compună un guvern al României mai catastrofal decât acesta. Nu se putea! 

Domnul Dragnea și-a pus numai clientela apropriată, numai ciracii care îi scuipau pe pantof și după îi netezeau bombeul, deci numai valeții de cea mai joasă speță. Ăia care își luau oala de noaptea și ți-o duceau, fără să fie chemați la clopoțel. Ăia au ajuns miniștri sub Liviu Dragnea, care este cea mai mare rușine din istoria partidului.

De asta nu mai face el remanieri. Cum să găsească un prost mai mare decât Liviu Pop? Cum ar putea să găsească el pe unul mai puțin instruit, mai bâtă, mai penibil, mai să da cu capul în ceva?", a comentat Radu Banciu.

Radu Banciu, despre rămânerea în funcție a ministrului Educației: "Cum să găsească un prost mai mare decât Liviu Pop?"

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Lumea lui Banciu,   Liviu Pop,   dragnea,   Guvern