Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu, despre reacția lui Marcel Iureș la moartea Stelei Popescu: L-ați văzut fără scenariu în față? Era fals și atât! Nu simțea nimic (VIDEO)

Radu Banciu, despre reacția lui Marcel Iureș la moartea Stelei Popescu: L-ați văzut fără scenariu în față? Era fals și atât! Nu simțea nimic (VIDEO)

Un articol de: - 24 Noi 2017, 12:01
Radu Banciu, despre reacția lui Marcel Iureș la moartea Stelei Popescu: L-ați văzut fără scenariu în față? Era fals și atât! Nu simțea nimic (VIDEO) Lumea lui Banciu

Radu Banciu a comentat în ediția de joi a emisiunii Lumea lui Banciu reacția actorului Marcel Iureș, după ce a fost anunțat decesul Stelei Popescu.

”L-ați văzut pe Marcel Iureș fără scenariu în față? O să spuneți ”era doborât”. Pe dracu! Era fals și atât! Marcel Iureș se vedea că era fals, nu simțea nimic. De altfel, nu putea să spună nici măcar când a văzut-o ultima oară pe Stela Popescu acum hă-hă... nu mai știu acum câți ani jucaseră într-un rahat de piesă”, a afirmat Radu Banciu.

Radu Banciu, despre reacția lui Marcel Iureș la moartea Stelei Popescu: L-ați văzut fără scenariu în față? Era fals și atât! Nu simțea nimic

Banciu a comentat astfel reacția pe care actorul Marcel Iureș a avut-o cu câteva ore înainte, tot pentru B1 TV: 

”Am jucat ani în șir, pardon, ani în urmă. Era bine să fi fost ani în șir. Cu ani în urmă am jucat în televiziune cu ea o piesă grea și frumoasă, dar na... Nu cred că e momentul să-mi aduc aminte acum de toate. E trist în orice caz. Dumnezeu s-o odihnească și să ne, nu știu, ierte pe toți și să ne țină în palmele Lui oriunde am fi”, declarase Marcel Iureș, pentru B1 TV. 

Reacția lui Marcel Iureș, după decesul Stelei Popescu

O femeie din Argeș a găsit 10.000 de lei într-o parcare și a crezut că poate să-i păstreze. După patru zile cineva i-a bătut la ușă

Citeşte mai multe despre:   Lumea lui Banciu,   Radu Banciu,   actori,   Stela Popescu