Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu, despre reacțiile privind cazul ”Belina”: Dacă ar putea, ar pune justiția într-un colț, i-ar pune călușul și i-ar da cu pumnii și cu picioarele (VIDEO)

Radu Banciu, despre reacțiile privind cazul ”Belina”: Dacă ar putea, ar pune justiția într-un colț, i-ar pune călușul și i-ar da cu pumnii și cu picioarele (VIDEO)

Un articol de: - 25 Sep 2017, 23:58
Radu Banciu, despre reacțiile privind cazul ”Belina”: Dacă ar putea, ar pune justiția într-un colț, i-ar pune călușul și i-ar da cu pumnii și cu picioarele (VIDEO) Lumea lui Banciu

Radu Banciu a vorbit în ediția de luni a emisiunii ”Lumea lui Banciu” despre declarațiile făcute de social-democratul Codrin Ștefănescu în contextul controversatului dosar privind lacul Belina, în care sunt anchetate de DNA Sevil Shhaideh și Rovana Plumb. Ștefănescu i-a cerut luni  ministrului Justiției să iasă public cu o declarație în care să condamnare DNA pentru dosarul "Belina" și a spus că va propune revocarea lui Tudorel Toader de la conducerea ministerului.

Radu Banciu, despre reacțiile privind cazul ”Belina”: Dacă ar putea, ar pune justiția într-un colț, i-ar pune călușul și i-ar da cu pumnii și cu picioarele

”Codrin Ștefănescu a lansat o serie de atacuri inacceptabile la adresa lui Tudorel Toader în situația chemării miniștrilor guvernului Tudose la DNA. Aș vrea să vă transmit un lucru lui Codrin, lui Liviu, chiar lui Victor, lui Călin Popescu. Domnilor, să știți că vă vede lumea, și nu cei de la Antena 3 sau de la RTV. Vă vede Europa. Chestiunile astea nu mai sunt ca pe vremuri - se aflau de la Europa Liberă sau nu se aflau deloc. Astăzi se află foarte ușor. Toate marile publicații occidentale au trimiși pe aici, au spioni, au amici, au cunoștințe. Astfel de lucruri, până la urmă îi descalifică pe politicieni”, a comentat Banciu. 

”Ei, dacă ar putea, ar pune justiția într-un colț, i-ar pune călușul și i-ar da cu pumnii și cu picioarele să nu mai umble la ei. Toate reacțiile din ultima perioadă, apropo de cazul Belina, acum, sunt scandaloase. Nu pot niște țâști-bâști ajunși efemer la putere să se opintească ei unei situații. 

Acum vor să-i taie capul lui Tudorel Toader. El e ministrul Justiției, adică nimeni în accepțiunea lui Dragnea sau a lui Codrin. El trebuia, în calitate de ministru al Justiției, să oprească justiția într-o gară, de preferință chiar într-o haltă. Deci asta trebuia să fie justiția în mandatul de boss absolut al lui Liviu Dragnea”, a mai spus Radu Banciu
 

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Lumea lui Banciu