Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu, despre remanierea guvernamentală: Ioana Bran ar trebui deportată în Guyana Franceză, să învețe să facă acolo Tineret și Sport (VIDEO)

Radu Banciu, despre remanierea guvernamentală: Ioana Bran ar trebui deportată în Guyana Franceză, să învețe să facă acolo Tineret și Sport (VIDEO)

Un articol de: B1.ro - 17 Oct 2018, 23:50
Radu Banciu, despre remanierea guvernamentală: Ioana Bran ar trebui deportată în Guyana Franceză, să învețe să facă acolo Tineret și Sport (VIDEO) Lumea lui Banciu

Radu Banciu a vorbit în ediția de miercuri a emisiunii ”Lumea lui Banciu” despre informația potrivit căreia PSD pregătește o remaniere guvernamentală.

”Remanierea guvernamentală bate la ușă. Sunt mai mulți miniștri care ar putea să fie remaniați, dar mai puțin Tudorel Toader pentru că acesta într-adevăr s-a făcut plăcintă, piftie, ce s-o fi făcut, numai ca să treacă ordonanța de urgență, târziu în noapte”, a comentat Banciu. 

”George Ivașcu de la Cultură ar urma să-și piardă postul, Lucian Șova de la Transporturi, deși omul negocia cu chinezii la Belgrad, deunăzi, să vină să ne facă linii de mare viteză, Dănuț Andrușcă de la Economie, de asemenea, criticat sever, Bogdan Trif de la Turism, Ioana Bran de la Tineret și Sport - asta ar trebui deportată în Guyana Franceză, să învețe să facă acolo Tineret și Sport -, Bogdan Cojocaru de la Comunicații, Paul Stănescu de la Dezvoltare Regională, care era demult pe făraș. S-ar mai pitea adăuga în ultimă instanță Mihai Fifor de la Apărare, Eugen Teodorovici de la Finanțe și Ionuț Mișa, care conduce ANAF. Deci sunt mulți pe această listă a remaniabililor. Sigur, cariera lor depinde și de analiza lui Darius Vâlcov”, a mai spus Radu Banciu

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Lumea lui Banciu