Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu, despre restricțiile impuse pe fondul COVID-19: „Oamenii erau obișnuiți să meargă la serviciu ca să nu facă nimic” (VIDEO)

Radu Banciu, despre restricțiile impuse pe fondul COVID-19: „Oamenii erau obișnuiți să meargă la serviciu ca să nu facă nimic” (VIDEO)

Un articol de: Vladimir Ionescu - 18 Mar 2020, 23:21
Lumea lui Banciu

Radu Banciu a comentat, în ediția de miercuri seară a emisiunii „Lumea lui Banciu”, situația provocată pe glob de restricțiile impuse odată cu pandemia de COVID-19.

„Vestea proastă este că nu mai știm când se termină, întrucât din toate părțile avem numai informații contradictorii. Unii ar susține că această epidemie ne va mai brăzda orizonturile vreo patru luni, patru luni și jumătate, ceea ce este cumplit. Deja ne plictisim acasă. (...) Oamenii erau obișnuiți să meargă la serviciu ca să nu facă nimic, cei mai mulți dintre oamenii de Planetă mergeau la serviciu ca să nu facă nimic. Sigur, susțineau cumva economia mondială, dar nu făceau nimic. Mai merge și de la sine, în unele cazuri, economia mondială. Când se întorceau acasă, o luau de la capăt. În momentul în care nu mai au această supapă, sigur că dau de greu și nu mai știu ce să facă. Pentru noi, antisocialii, cei care avem puțini prieteni pe Facebook, este o mană cerească, dar e adevărat că nu este mare diferență între un mort – bolnav și un mort – sănătos. Sigur că, până la urmă, și noi ne vom duce, în sensul că dacă nu mai e nimic după acest coronavirus, cu siguranță că nu ne va fi nici nouă foarte bine”, a declarat Radu Banciu, în direct pe B1 TV.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Lumea lui Banciu