Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu, despre scandalul Iohannis-Dăncilă: Președintele a avut o ieșire absolut lamentabilă care demonstrează lipsă de maturitate politică, exact ce-i reproșează premierului (VIDEO)

Radu Banciu, despre scandalul Iohannis-Dăncilă: Președintele a avut o ieșire absolut lamentabilă care demonstrează lipsă de maturitate politică, exact ce-i reproșează premierului (VIDEO)

Un articol de: - 30 Apr 2018, 14:59
Radu Banciu, despre scandalul Iohannis-Dăncilă: Președintele a avut o ieșire absolut lamentabilă care demonstrează lipsă de maturitate politică, exact ce-i reproșează premierului (VIDEO) Lumea lui Banciu

Radu Banciu a vorbit în ediția de duminică a emisiunii ”Lumea lui Banciu” despre scandalul izbucnit pe scena politică în urma vizitei premierului Viorica Dăncilă în Israel în contextul în care Liviu Dragnea anunțase anterior existența unui memorandum în Guvern cu privire la mutarea Ambasadei Românieie în Israel de la Tel Aviv la Ierusalim. Ulterior Klaus Iohannis i-a cerut demisia premierului pentru că a plecat în Israel fără să îl consulte. 

”Israel este un amic de al nostru, păcat că nu este și al șefului statului care ne face de râs pe unde se duce. Pe calea asta ne cerem scuze pentru ieșirea lui absolut lamentabilă care demonstrează lipsă de maturitate politică, lipsă de experiență politică, exact ce-i reproșează el doamnei Dăncilă, pe care, de altfel, a confirmat-o atunci fără să-și pună prea multe întrebări. Ar fi putut să spună atunci că nu are doamna Dăncilă nicio referință politică. El nu a cerut informații, i-au spus poate vreo doi așa... El e un urechist din ăsta, i se spune pe stradă, aude și el acolo când se plimbă prin palat vreo două vorbe, cum era pe vremuri la coadă, la Informația Bucureștiului.(...) Deci el nu s-a opus și acum spune că nu mai este competentă”, a comentat Banciu.

”Știți de cine mi-a fost dor când am auzit fraza asta de habarnist a lui Klaus Iohannis? De Darius Vâlcov mi-a fost dor. Doamna Dăncilă este de trei luni premier. Nu merita și ea o evaluare de la Darius Vâlcov?”, a mai spus Banciu. 

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu