Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu, despre schimbul de replici dintre Dragnea și Dăncilă: „Ei discutau de amnistie și grațiere între ei. Despre asta vorbeau cei care ctitoreau România, nevinovații noștri” (VIDEO)

Radu Banciu, despre schimbul de replici dintre Dragnea și Dăncilă: „Ei discutau de amnistie și grațiere între ei. Despre asta vorbeau cei care ctitoreau România, nevinovații noștri” (VIDEO)

Un articol de: Vladimir Ionescu - 02 Iul 2020, 00:48
Radu Banciu, despre schimbul de replici dintre Dragnea și Dăncilă: „Ei discutau de amnistie și grațiere între ei. Despre asta vorbeau cei care ctitoreau România, nevinovații noștri” (VIDEO) Lumea lui Banciu

Radu Banciu a vorbit, în ediția de miercuri seară a emisiunii „Lumea lui Banciu”, despre Liviu Dragnea și Viorica Dăncilă, care au fost protagoniștii a ceea ce a părut să fie un schimb de replici de la distanță. Dacă fostul șef PSD a afirmat, într-un interviu oferit din Penitenciarul Rahova, că nu ar fi cerut să fie grațiat indiferent de rezultatul alegerilor prezidențiale din 2019, „pentru că grațierea o cer oamenii vinovați”, la câteva ore distanță ultimul premier social-democrat a afirmat că Liviu Dragnea a făcut, totuși, presiuni pentru amnistie și grațiere.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.


 

Radu Banciu, despre schimbul de replici dintre Dragnea și Dăncilă


 

„Cică e foc și pară pe Viorica Dăncilă. Un discurs haotic, Liviu Dragnea incapabil să spună trei fraze care să curgă una după alta, se contrazicea. A spus niște tâmpenii. Sigur, n-o să insistăm foarte mult. Liviu Dragnea, care n-a făcut altceva decât niște porcării colosale, ne predă nouă lecții de morală, cum că el nu avea de ce să facă cerere de grațiere, că el e nevinovat. Păi, vedeți, domnule Dragnea, că stă dosarul Tel Drum pregătit să te bage la pușcărie pe viață practic. Adică, tu, cu căsoaiele alea, nu ești în stare să legi trei propoziții, ți-ai făcut două străzi de case și spui că ești nevinovat?”, a afirmat Radu Banciu, în direct pe B1 TV.
 

Jurnalistul a amintit de cazul fetei incendiate de un criminal în serie eliberat condiționat


 

În acest context, jurnalistul a reamintit de cazul lui Ion Turnagiu, criminalul în serie condamnat pe viață, care a fost eliberat condiționat și a incendiat o fată de 17 ani, după ce minora l-a reclamat la poliție că ar fi violat-o. În cele din urmă, bărbatul a încercat să se sinucidă și, deși în primă fază nu a reușit, avea să moară la spital.

Ei discutau de amnistie și grațiere între ei, ăsta este cinstitul Liviu Dragnea. Păi, am văzut ce s-a întâmplat, că au ieșit ăia – n-a ieșit ăla al nostru de la Mehedinți până la urmă? A ieșit, a incendiat-o pe fata aia și după s-a sinucis, am înțeles, să nu cumva să îl pască din nou pușcăria și să nu mai dea peste vreun milostiv din acesta, care să îl mai scoată o dată (n.r. – din închisoare). Probabil că spusese și el, de câte ori mai pot să ies? Au ieșit toți escrocii până la urmă, unii au fost băgați repede înapoi, alții au intrat ei de bună voie, că n-aveau ce să facă, nu mai aveau repere în societate. Despre asta vorbeau cei care ctitoreau România, nevinovații noștri.

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Lumea lui Banciu