Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu, despre sfințirea Catedralei Mântuirii Neamului: Coana Dăncilă a fost prima care a plecat de acolo pentru că mare lucru de cumpărat nu era (VIDEO)

Radu Banciu, despre sfințirea Catedralei Mântuirii Neamului: Coana Dăncilă a fost prima care a plecat de acolo pentru că mare lucru de cumpărat nu era (VIDEO)

Un articol de: B1.ro - 26 Noi 2018, 23:45
Radu Banciu, despre sfințirea Catedralei Mântuirii Neamului: Coana Dăncilă a fost prima care a plecat de acolo pentru că mare lucru de cumpărat nu era (VIDEO) Lumea lui Banciu

Radu Banciu a vorbit în ediția de luni a emisiunii ”Lumea lui Banciu” despre sfințirea Catedralei Mântuirii Neamului, care a avut loc duminică. 

”40.000 de oameni au fost prezenți la această sfințire a Catedralei. Un proiect care datează de pe vremea când România era regat. Investiția se ridică la cel puțin 120 de milioane de eruo. A fost o slujbă la care a participat și patriarhul Bartolomeu I al Constantinopolului. Lumea a încercat să intre, să îl vadă. Din cauza frigului insuportabil, unii oameni au plecat. Coana Dăncilă a fost prima care a făcut vânt de acolo pentru că mare lucru de cumpărat nu era și ea nu dă bani pe lumânări”, a comentat Banciu.  

”Oamenii au avut de suferit, au fost aproximativ 105 cazuri de spitalizări pentru că au existat busculade, oamenilor li s-a făcut frig, probabil că unii au și mâncat ce nu trebuia. Incidente pe care le mai vedem în Orientul Mijlociu. De obicei la Mecca se mai întâmplă astfel de busculade. Aici nu a fost chiar așa, chiar atât de rău”, a mai spus Radu Banciu

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Lumea lui Banciu,   Radu Banciu