Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu, despre sprijinul dat Catedralei Neamului: Și noi murim pe capete. O fetiță din Alba a murit săraca plimbată pe la patru spitale. Vedeți? Dacă o duceau la biserică murea mai ușor... (VIDEO)

Radu Banciu, despre sprijinul dat Catedralei Neamului: Și noi murim pe capete. O fetiță din Alba a murit săraca plimbată pe la patru spitale. Vedeți? Dacă o duceau la biserică murea mai ușor... (VIDEO)

Un articol de: - 11 Aug 2016, 23:56
Radu Banciu, despre sprijinul dat Catedralei Neamului: Și noi murim pe capete. O fetiță din Alba a murit săraca plimbată pe la patru spitale. Vedeți? Dacă o duceau la biserică murea mai ușor... (VIDEO) Lumea lui Banciu

Radu Banciu a vorbit în ediția de joi a emisiunii ”Lumea lui Banciu” despre decizia Consiliului General al Muncipiului Bucureşti de a aloca 15 milioane de lei, bani publici, pentru construcția Catedralei Mântuirii Neamului.

Și Catedrala Mântuirii Neamului e tot de roșu, adică tot a comuniștilor. USB-ul, adică matematicienii, și PNL-ul, adică răzgâiații și teribiliștii politicii românești, nu au votat. Deci să înțelegem că această Catedrală a Mântuirii Neamului e tot pentru proști.... Mă iertați, pentru creduli. Adică pentru cei care ani de zile au pus umărul la propășirea României: PSD-ul.

Sunt tot felul de observații care nu știu cât mai sunt importante. Ca atunci când te-a prins nevasta cu ăla în pat. Ce contează explicația?

V-aș reaminti altceva doamna Firea. Nu asta e problema, biserică versus spitale. Într-adevăr, a fost o polemică. Noi murim pe capete, cum a murit fetița aia în Alba că s-a înțepat într-un cui și n-a știut nimeni să-i facă o injecție măcar. A murit săraca plimbată pe la patru spitale. Vedeți? Dacă o duceau la biserică murea mai ușor.

Dar nu despre asta e vorba. Eu nu cu spitalele aș compara această măgăoaie. Aș compara-o cu ce e mai util: cu pasajele, cu liniile de metrou, cu curățenia, cu praful, cu țânțarii, cu mizeria, cu lucrurile din cotidianul bucureștenilor.

Înainte de ciorba asta bine de tot reîncălzită cu spitalele... Lăsați-mă cu spitalele, că nu sunt prioritatea absolută. Prioritatea absolută e asta: să fie curat, civilizat să avem mijloace de transport în comun. Astea sunt principalele priorități. Apoi ajungem la investițiile astea importante de milioane de euro”, a afirmat Radu Banciu.

Radu Banciu, despre sprijinul dat Catedralei Neamului

 Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau în casă. Era, de fapt...